Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İĞRENÇ TUZAK! Son dakika haberi: 'Su sayacına bakacağız' diyerek kapıyı açtırdı, eski nişanlısına kabusu yaşattı!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Zafer Samancı'nın haberine göre Konya’da kendisinden ayrılan nişanlısını tekrar birleşmeye ikna edemeyen Sabit Türk eski nişanlısının yüzüne kezzap atarak kaçtı. Zanlı olay sonrası Ilgın’da yakalanırken genç kızın tedavisi halen devam ediyor.

        OLAYDAN 2 GÜN ÖNCE ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞ

        Olay önceki gün Konya’nın Çumra ilçesinden meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Çumra ilçesindeki bir markette kasiyer olarak çalışan 28 yaşındaki Merve Küçüktekin, yaklaşık 1 yıl önce 26 yaşındaki sözleşmeli er Sabit Türk ile nişanlandı.

        İddiaya göre Türk’ün psikolojik baskılarına dayanamayan Merve Küçüktekin yaklaşık 4 ay sonra nişanlısından ayrıldı. O dönem Sabit Türk hakkında şikayette bulunan genç kız, koruma kararı aldırdı. Olaydan 2 gün önce ise "Ayrılık kararından vazgeçmezsen seni öldürürüm" diyen Sabit Türk hakkında şikayetçi oldu.

        REKLAM

        Haberin görseli İHA tarafından servis edilmiştir

        VÜCUDUNUN HER YERİNDE YANIKLAR OLUŞTU

        Ayrılık kararına karşı çıkan Sabit Türk, eski nişanlısını tekrar birleşmeye ikna edemedi. Türk, talihsiz kadını ölümle tehdit etmeye başladı. Merve Küçüktekin tüm tehditlere rağmen eski nişanlısı ile birleşmeyi kabul etmedi. Bunun üzerine Sabit Türk, geçtiğimiz Pazar günü eski nişanlısının evine giderek kapıyı çaldı. Evin içerisinden 'kim o?' diye seslenilmesi üzerine 'Su saatine bakacağız abla' cevabını verdi. Merve Küçüktekin, kapıyı açtığı sırada Sabit Türk yanında getirdiği kezzabı genç kadının üzerine attı. Başta yüzü olmak üzere sırtında, kolunda ve vücudunun birçok yerinde ciddi yanıklar oluşan Merve Küçüktekin, olay yerine gelen ambulans ile Konya Şehir Hastanesi Yanık Servisi'nde tedavi altına alındı. Ilgın ilçesinde yakalanan Sabit Türk ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Halen tedavisi devam eden ve vücudunda ciddi yanıklar oluşan Küçüktekin kendisine bu acıyı yaşatan eski nişanlısının en ağır cezayı almasını istiyor.

        REKLAM

        Haberin görseli İHA tarafından servis edilmiştir

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ