Suç örgütüne yapılan operasyonda 16 kişi gözaltına alındı
Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde bulunan restoran, kafe ve eğlence mekanları sahiplerine zorla senet imzalattıkları ve bazı işletmeleri haraca bağladığı iddia edilen şüphelilere yönelik operasyonda 1'i kadın 16 kişi gözaltına alındı. Örgütün liderliğini cezaevinde bulunan "God Orhan" olarak bilinen Orhan K.'nın yaptığı kaydedildi
ABONE OLBüyükçekmece ve Beylikdüzü'nde bulunan restoran, kafe ve eğlence mekanları sahiplerine zorla senet imzalattıkları ve bazı işletmeleri haraca bağladığı iddia edilen şüphelilere yönelik operasyonda 1'i kadın 16 kişi gözaltına alındı.
DHA'nın haberine göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde bulunan restoran, kafe ve eğlence mekanları sahiplerine zorla senet imzalatarak, bazı işletmeleri ise haraca bağlandığı yönündeki şikayetler üzerine çalışma başlattı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ