Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 2019 Surivor eleme adayları kimler? Survivor Türkiye - Yunanistan dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

        Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sonrasındaysa eleme adaylarının belirlendiği ada konseyi yapıldı. Ada konseyinde iki takım için de gergin dolu anlar yaşandı. Survivor'da dün haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için mücadele edilmiş ve . Survivor Türkiye Yunanistan'da haftanın ilk dokunulmazlığını 10-4'lük skorla Türk takımı kazanmıştı. Bu akşamki dokunulmazlık oyunu sonucu ve Survivor elem adayları haberimizde.

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Dokunulmazlık yarışmasında kıyasıya rekabet vardı. Her iki takım da eksilmemek için çaba gösterdi. Ancak Türkiye takımı gerçek bir ekip çalışması ile oyunda büyük bir üstünlükkurdu. Dokunulmazlık oyununu Türkiye takımı önemli bir başarıyla kazandı. Böylece bu hafta elenecek yarışmacının Yunanistan takımından çıkacağı kesinleşti.

        REKLAM

        BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Bireysel dokunulmazlık oyununu Yunanistan takımı kendi içinde oynadı. Kıyasıyarekabetin yaşandığı oyunda erkeklerin içinden Nikos, kadınların içinden ise Ria bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı oldu. Ria ikinci kez dokunulmazlık kolyesini kazandı.

        SURVİVOR 2019 ADA KONSEYİNDE NELER YAŞANDI?

        Türkiye takımındaki gruplaşma yüksek sesle ifade ediliyor. Yusuf, Bora ile arasında bir geçimsizlik olduğunuancak barışın sağlanması gerektiğini söyledi. Bora ise bu konuda sessizliğini korudu. Yunanistan takımına ise yeni kadın yarışmacı katıldı. Katerina Dalaka, Survivor 2019'da Yunanistan takımına katılan isim oldu. Hikmet, Katerina'yı atletizmden tanıdığını ve güçlü bir isim olduğunu söyledi. Türkiye takımında yüzde 69 ile Yusuf, yüzde 64'le de Seda en başarılı yarışmacılar oldu. Yunanistan takımında ise yüzde 59 ile Nikos ve yüzde 77 ile Elpida en başarılı yarışmacılar oldu.

        SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

        Yunanistan takımının kendi içerisinde yaptığı oylamada ilk eleme adayı 8 oy ile Ioulieta Kitrinou oldu. Dokunulmazlık kolyesini kazanan Nikos eleme adayı olarak Spyros ismini verdi. Ria ise eleme adayı olarak Vasilikos'u potaya koydu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ