Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Survivor 2018 ne zaman başlayacak? - İşte Survivor'ın yayınlanacağı tarih!

        Survivor 2018 yeni sezon için nefesler tutuldu. Sayılı günlerin kaldığı Survivor yarışması bu sezonda çekişmeli geçeceği tahmin ediliyor. Yarışmanın sıkı takipçileri internet üzerinden "Survivor ne zaman başlayacak?" ve "Survivor 2018 ne zaman başlayacak?" aramalarını yapıyor. Peki, Survivor 2018 ne zaman başlayacak? İşte, yarışma hakkında tüm detaylar veyarımacı kadrosu ...

        SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Daha önceki sezonlarda da yayınlanan Survivoryarışması bu sezonda devam edecek. Yarışmanın sıkı takipçilerinin merak ettiği soru "Survivor 2018 ne zaman başlayacak?".Survivor 2018'in ne zaman başlayacağı sorusunun cevabınıTV8kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı,kendi kanalında yayınlanan "Gel Konuşalım" adlısabah programına konuk olarak, Survivor 2018'inbu yıl 10 Şubat 2018 tarihinde başlayacağını duyurdu.

        SURVİVOR 2018 KADROSU

        Survivor 2018' de yarışmacı kadrosu belli olmaya devam ediyor. Yarışmacıların çoğunu daha önce de Survivor'da gördük. Ancak bazı yarışmcıların performansını ilk kez izleyeceğiz. İşte şimdiye kadar açıklanan Survivor 2018 kadrosu;

        ADEM KILIÇCI

        Adem Kılıççı, Survivor 2017 yarışmasında ünlüler takımında yer aldı. Survivor 2017'de Ogeday ile finale kalan ve ikinci olan Adem Kılıççı, yarışma boyuncu Sabriye Ergin ile olan yakınlığıyla gündeme geldi.

        HİLMİCEM İNTEPE

        Survivor Hilmi Cem İntepe, 1992'de Muğla Yenice'de doğdu. Hilmi Cem, 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik'te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem, bir çok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılıp dikkatleri üzerine çeken Hilmi Cem, Survivor 2013'te şampiyon olarak bambaşka bir dünyaya adım attı.

        MERVE AYDIN

        Survivor Türkiye'nin resmi hesabından açıklaması yayınlanan Merve Aydın şu sözleri dile getirdi: "Bu sene Survivor All Star takımında ben de varım. Karşı tarafta gönüllüler olacak. Bakalım nasıl bir gönüllü takımı olacak? Gerçekten onlar da bizim kadar güçlü olacak mı çok merak ediyorum."

        REKLAM

        MURAT CEYLAN

        Murat Ceylan 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. Sınıfta lisans eğitimine devam ediyor. Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşıyor.

        NAGİHAN KARADERE

        Milli atletlerimizden Nagihan Karadere, Survivor 2016'da Ünlüler takımında mücadele etmişti. Dünyanın en zorlu yarışmalarından biri olan Survivor'ın 2018 kadrosuna milli atlet Nagihan Karadere dahil oldu. Karadere yarışmaya katılacağının açıklanmasının ardından şöyle konuştu: "Survivor 2018 All Star kadrosunda ben de varım. Efsana bir ünlüler takımı ile bomba bir gönüllüler takımının amansız mücadelesine seyirci olacaksınız. Rekabetin ve adrenalinin hat safhada olduğu, parkurların alev alev yandığı, acının açlığın ve özlemin tavan yaptığı zorlu bir Survivor'la sizlerin karşısında olacağız. Benim hazır olup olmadığımı düşünüyorsanız ben zaten doğuştan hazırım. Mücadele etmesi bizden soluksuz izlemesi ve destek vermesi sizden."

        REKLAM

        SEMA AYDEMİR

        İkinci kez Survivor'a katılacak olan Sema Aydemir ilk duygularını şu sözlerle ifade etti: "Ve yine vakit Survivor vakti. 2018 Survivor en hırslı, en güçlü yarışmacıların olduğu Survivor. Madem biz buna layık görülmüşüz antremanlara tam gaz devam. Korkuyor muyum? Evet. Umurumda mı? Hayır. Biz ne yangınlar, sakatlıklar, hastalıklar gördük. Hazırız, hazırlanıyoruz. Sizlere iyi seyirler bizlere sabırlar."

        HAKAN HATİPOĞLU

        3. defa Survivor'a katılacak olan Hakan Hatipoğlu "2010, 2015'e göre daha kolaydı. 2015 All Star olduğu ve uzun sürdüğü için çok zor şartlar yaşadık. 2 kere Survivor'a katılmanın yanı sıra Panorama'da 250'ye yakın program yaptım. Bu da ayrı bir tecrübe. Hayatımda çok büyük bir yeri var Survivor'ın" dedikten sonra sözlerine "Güçlü bir All Star takımının karşısına basit bir takım çıkmayacaktır. Gönüllüler de efsane bir takım olacaktır. Cumaali ye çok büyük saygım var. 1700 kilometre yürümek büyük bir azim" şeklinde devam etti.

        REKLAM

        TURABİ

        Turabi, Instagram hikayesine yaptığı paylaşımda önce Survivor’a gelmeyeceğini "Üzülerek söylüyorum ki bu sene gelmiyorum" sözleriyle duyurdu. Herkes neler olduğunu merakla beklerken Turabi’den bir paylaşım daha geldi ve "Evet üzülerek söylüyorum ki bu sene arkamdan çevrilecek hiç bir oyuna gelmiyorum" dedi. Turabi son olarak "Gitmiyorum diye sevinenler... Gülümsemeyin 'turbolandınız'" paylaşımını yaptı.

        CUMALİ AKGÜL

        Cumali Akgül, Surivor 2018'e katılabilmek için Iğdır'dan başlayıp tam 1500 km yürüdü. Daha sonra Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show programında Acun Ilıcalı, Cumali Akgül'ü Gönüllüler takımına kabul etti. Böylelikle Survivor'un 2018'de yayınlanacak bölümünün ilk yarışmacısı Cumali Akgül oldu.

        NEVİN YANIT

        Son olarak Nevin Yanıt'ın Survivor 2018 katılacağını duyuran Acun Ilıcalı, "Milli atletimiz Nevin Yanıt Survivor'da! Nevin, All Star takımına karşı Gönüllüler'in takımında yarışacak. Nagihan, Merve ve Sema'ya Allah kolaylık versin" ifadelerini kullandı.Nevin Yanıt ise ilk açıklamasında"Survivor 2018 gönüllüler takımında ben de varım. Karşı takım çok tecrübeli ama ben de çok iyiyim. Kendime güveniyorum ve inanıyorum. Hırslıyım, azimliyim ve asla pes etmem. Kendim için takımım için elimden gelenin fazlasını yapacağımdan eminim. Bunun için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Şimdiden hepinize iyi seyirler. Şubat ayında Survivor'da görüşmek üzere" dedi.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ