Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor 2021 Şampiyonu kim oldu? İsmail mi, Poyraz mı? Acun Ilıcalı açıkladı
        1

        Survivor Türkiye son bölümde canlı yayında yarı finale kalan yarışmacılar arasında yapılan oylama ile finalistler belli oldu. Ünlüler takımından İsmail Balaban ile Gönüllüler takımından Poyraz, bu akşam Survivor 129. bölümde şampiyon olmak için karşı karşıya geldi. Galataport’ta yapılan canlı yayında iki yarışmacı için oylama yapıldı. Ve seyirci oylaması sonrasında en fazla oyu alan Survivor 2021 şampiyonu oldu.

        2

        SURVİVOR’DA FİNALE NASIL KALDILAR?

        Survivor 2021’de finale İsmail Balaban ile Poyraz kaldı. Ünlüler takımından İsmail Balaban, performans oyunu finalini kazanarak direkt yarı finale kazanmayı hak etmişti. Böylece, İsmail Balaban, Dominik’teki son final oyununu ve sonrasında yapılacak elemeden kurtuldu. İstanbul’da dün akşam canlı yayında son üç arasına direkt kalan İsmail Balaban, Ayşe ve Poyraz ile girdiği oylamada Acun Ilıcalı tarafından ilk finalist olarak açıklandı.

        Survivor 2021’in diğer finalisti Poyraz, Dominik’te son oynanan final oyununu kaybetmiş ve Aleyna Kalaycıoğlu ile potaya girmişti. İki yarışmacı için yapılan oylamanın sonucu, dün akşam yarı finalin başlarında açıklandı. Poyraz, Aleyna’da fazla oy alarak son üç arasında ismini yazdırdı. Poyraz, sonrasında Ayşe, İsmail Balaban ile birlikte yapılan oylama sonucunda finale kalmayı başardı.

        3

        SURVİVOR 2021 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

        Ünlüler Gönüllüler formatı ile 2021 sezonuna Ocak ayında başlayan Survivor Türkiye, yaklaşık altı aylık serüvenini bu akşam noktaladı. Ünlüler takımından İsmail Balaban ile Gönüllüler takımından Yiğit Poyraz, yarı finalde yapılan elemeler sonrasında finale kalmayı başaran iki yarışmacı oldu. Sezon başından beri birçok SMS birinciliği kazanmış, performans yüzdeleri aynı olan İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz’dan hangisinin şampiyon olduğu açıklandı. Oylama sonucunda Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban oldu.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ