Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU! 12 Mart Survivor dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu?
        1

        Survivor'da heyecan son hız devam ediyor. haftanın ilk dokunulmazlık yarışı 12 Mart Pazar akşamı TV8 ekranlarda izleyici karşısına çıktı. Yarışmacılar arasında her geçen gün müdacelenin dozu ve tansiyon giderek yükseliyor. Son olarak Asena ve Merve arasında yaşanan kavga ikili arasında iplerin kopmasına neden oldu. Sözlü tartışma yerini fiziksel şiddete bıraktı. Yaşanan gelişmelerin ardından Senem Genç kendi isteğiyle Survivor'dan ayrıldığını açıkladı. Peki, "12 Mart Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı" İşte 12 Mart 2023 Pazar Survivor yeni bölümde yaşanan son gelişmeler...

        2

        12 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

        12 Mart Pazar günü ekranlara gelen yeni bölümde dokunulmazlık oyunu kadınlar yarışında gönülllüler aldı. Erkeklerin kazananı da gönüllüler oldu ve dokunulmazlık gönüllülerin oldu.

        SURVİVOR İLK ELEME ADAYI

        Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununun kaybeden takımından bir isim potaya giriyor. Kaybeden ünlüler takımından oylama ile gitme adayı olarak Cansu potaya girdi.

        3

        SURVİVOR'DA NEDEN KAVGA ÇIKTI?

        Kardelen'in oyun alanında gizlice yemek yediğini tespit edilmesinin ardından yaptırım uygulanacağı açıklandı. Kardelen bu durumla ilgili olarak, " Düne kadar tek başıma yakalandığımı düşünüyordum. Ancak olay böyle değilmiş. Benim yakalanmamın sebebi takım arkadaşlarımmış. Bu noktada hakkımı helal etmiyorum" açıklamasından bulundu ve şüphelendiği isimlerin Merve ile Senem olduğunu söyledi. Ardından söz hakkı alan Merve, Kardelen'e kendisinin haber vermediğini ve bu fikre varmasında Asena'nın da etkisi olabileceğini söyledi. Açıklama üzerine Kardelen olayla ilgili hiçbir ilgisinin olmadığını ifade etti. Daha sonra Asena ve Merve arasında kavga çıktı.

        4

        Gecenin sonunda Survivor'da acil durum konseyini ilk kez toplayan Acun Ilıcalı, mavi takımda Asena ve Merve arasında fiziksel bir kavga yaşandığını ve bu durumdan dolayı da Senem'in Survivor'dan çekildiğini duyurdu.

        5

        ACİL DURUM KONSEYİ TOPLANDI!

        Acun Ilıcalı tarafından toplanan acil durum konseyi Asena ve Merve arasında fiziksel bir kavga yaşandığı için toplandı. Acun Ilıcalı, Merve'ye fiziksel şiddet uygulayan Asena'ya 6 ödül oyunundan yararlanamayağını açıkladı.

        6

        ŞAŞIRTAN AYRILIK KARARI

        Gönüllüler takımında yaşanan fiziksel kavganın ardından Senem'in ayrılık kararı yarışmacıları şaşırttı. Acun Ilıcalı şu açıklamalarda bulundu: "Çünkü mavi takımdan Senem yaşanan bu olay karşısında Survivor'a devam etmeyeceğini açıkladı. Kavganın yaşandığı iki isim Asena ve Merve. Ciddi bir olay yaşandı ve bunun sonrasında Senem Survivor'a devam etmeyeceğini açıkladı. Neden ayrıldı sebebi nedir bu konuyu da açıkçası tam bilmiyorum. Ne yapacağımızı öncelikle açıklıyorum. Bu konuyla ilgili kararlar vermemiz değerlendirmemiz lazım. O yüzden bununla ilgili bir konsey yapacağız ve kararlarımızı açıklayacağız"

        7

        BU HAFTA ELEME OLMAYACAK

        Acun Ilıcalı sözlerini şöyle sürdürdü: "Biliyorsunuz son yedek yarışmacıları almayacaktık. Senem'in ayrılmasıyla bu hafta veda eden isim olmayacak."

        Senem'in ayrılık kararını öğrenen yarışmacılar şaşkınlığını gizleyemezken, Barış ve Aziz'in de adaylığı eleme olmayacağı için düştü.

        Değerlendirme toplantısı yapacaklarının altını çizen Acun Ilıcalı, "Yarın anlat bakalım oynayacaksınız. Biz de durumu değerlendirip sizlere açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

        Haberi Hazırlayan: Hacer Tonay

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ