Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor eleme adayı kim oldu, kim elendi ve hangi yarışmacı gitti? 5 Mart 2023 Pazar dün akşam Survivor dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? Haftanın eleme adayları
        1

        Survivor'da heyecan dokunulmazlık oyunu ile devam etti. Bu hafta ilk iki dokunulmazlığı kazanan Gönüllüler takımı galibiyet serisini devam ettirmek için oyuna çıkarken; Ünlüler takımı ise karşı takımdan bir ismi potaya sokabilecek için yarıştı. Heyecanla beklenen Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? sorusunun cevabı yanıt buldu. İşte 5 Mart 2023 Survivor eleme adayları...

        2

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununun kazananı belli oldu.

        Survivor dokunulmazlık oyununda kazanan takım son oyunun oynanmasının ardından belli oldu. Dokunulmazlığı gönüllüler takımı kazandı.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor 2023 son bölümde dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ada konseyinde yapılan oylamayla bir ismi potaya gönderdi.

        AYSU - 3

        BUSE - 6

        KÜRŞAT - 1

        Bu sonuçla en fazla eleme adayı oyu alan BUSE 3. eleme adayı olurken, performans birincisi Nefise tarafından seçilen AYSU, 4. eleme adayı olarak potaya gönderildi.

        4

        BU HAFTANIN SURVİVOR ELEME ADAYLARI

        Survivor'da perşembe akşamı 1. eleme adayı Barış seçilmişti. Survivor'da 4 Mart Cumartesi akşamı eleme potasına giren ikinci isim Murat olmuştu.

        5

        Bu sonuçla en fazla eleme adayı oyu alan BUSE 3. eleme adayı olurken, performans birincisi Nefise tarafından seçilen AYSU, 4. eleme adayı olarak potaya gönderildi.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ