Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi, adaya kim veda etti? 1 Mayıs Survivor eleme adayı kim oldu, yokluk adasına kim gitti, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?
        1

        Survivor 2022 All Star yarışması nefes kesen dokunulmazlık oyunlarına sahne olmaya devam ediyor. Mavi takım ve kırmızı takım yarışmacıları galip gelebilmek için kıran kırana mücadele etti. Haftada dört kez oynanan dokunulmazlık oyunlarının üçüncüsü bu akşam oynandı ve yokluk adasına giden isim belli oldu. İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve Survivor eleme adayları hakkında merak edilenler...

        2

        SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

        8 - 6'lık skorla kadınlar mücadelesini Kırmızı takım kazandı. Ardından 8 - 4'lük skorla erkekler mücadelesini Mavim takım kazandı.

        Best Of'a kalın yarışmada skor 2 - 2'ye geldi. Bayrak yarışına kalan mücadelede Kırmızı takım Sude - Adem ikilisini çıkarırken Mavi takım Avatar Atakan - Seda ikilisini çıkardı. Kırmızı takımda atıcı Sude olurken Mavi takımda ise Atakan oldu. Dört başarılı atışı yapan isim ise Atakan oldu ve Mavi takıma galibiyeti kazandırdı.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor 3. eleme adayı bu akşam gerçekleştirilen konseyde belli oldu. 1 Mayıs Pazar günü oynanan oyun sonrası eleme konseyinde takım oylamasından 5 oy alarak yokluk adasına giden isim Ayşe Yüksel oldu.

        4

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'da elenecek ismin 3 Mayıs salı günü gerçekleşecek eleme konseyinin ardından belli olması bekleniyor.

        Tv 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Survivor'da son elenen isim ise salı günü belli oldu. Eleme potasında Evrim, Barış, Gökhan ve Ayşe'nin yer alırken adaya veda eden isim Gökhan oldu.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ