Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor kim elendi, konseyde hangi yarışmacı gitti? 6 Mart Survivor'da ödül oyununu kim kazandı ve birleşme partisine hangi yarışmacılar gitti?
        1

        Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki kıyasıya mücadelenin damgasını vurduğu Survivor All Star'da nefesler tutuldu, birleşme partisi için heyecanlı bekleyiş başladı. Survivor'da hızlandırılmış eleme dönemine girildiği geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Birleşme partisine kadar 6 yarışmasının eleneceği Survivor 2022'de üst tura çıkan isimler ve belli olmaya başladı. Survivor 2022'de birleşme partisine katılacak ilk 4 isim belli oldu.

        2

        SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor ödül oyununun sonucu netleşti. Survivor'da ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu.

        SURVİVOR YARIŞMACILARIYLA İLGİLİ O GERÇEK ORTAYA ÇIKTI! - TIKLAYINIZ

        3

        SURVİVOR KİM ELENDİ? 6 MART

        Survivor 2022'de elenen isim henüz belli olmadı.

        4

        SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Kadınlar mücadelesinde finalde Elif ve Nagihan yarıştı. Elif, Nagihan'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

        Erkekler mücadelesinde ise finalde Berkan ile Anıl yarıştı. Berkan, Anıl'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

        5

        Buna göre; birleşme partisine gitmeye hak kazanan ilk iki isim Ünlüler takımından Elif ve Gönüllüler takımından Berkan oldu.

        Birleşme partisine gitmeye hak kazanan diğer iki isim de Nagihan ve Anıl oldu. Toplamda 4 yarışmacı birlelşme partisine gitmeyi garantiledi.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ