Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Survivor Öykü Uysal kimdir? Survivor 2021 Öykü Uysal kaç yaşında, nereli? Eşi kimdir?

        Survivor 2021 yedek yarışmacıları arasında yer alan Öykü Uysal yarıştığı ilk ödül oyununda sayı kazanarak dikkatleri üzerine çekti. İzleyiciler Öykü Uysal'ın kim olduğunu merak ediyor. İşte Öykü Uysal hakkında detaylar...

        SURVİVOR ÖYKÜ UYSAL KİMDİR?

        Survivor 2021'e yedek yarışmacılardan dahil olan Öykü Uysal, 2 Şubat 1990 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan güzel yarışmacı Uşak’ta yaşamaktadır. 2015 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi’nde mezun olan Öykü Uysal, 7 yıl boyunca lisanslı bir şekilde hentbol oynamıştır.

        ÖYKÜ UYSAL EŞİ KİM?

        Gönüllüler takımında Survivor 2021 yarışmasına katılan Öykü Uysal, evli ve bir çocuğu vardır. Ünlü spor hocası Özhan Uysal ile mutlu bir evliliği olan başarılı isim, güzelliğini katıldığı yarışmada da tescil ettirdi. Aynı zamanda spor salonu işleten Uysal, performansı ile de takipçilerinden tam not aldı.

        REKLAM

        Öykü Bulut Uysal'ın 3.5 yaşında Aslan adında bir çocuğu var. Öykü Uysal, kazandığı yarışları oğluna armağan ediyor.

        ÖYKÜ UYSAL NE İŞ YAPIYOR?

        Öykü Uysal’ın ne iş yaptığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Öykü Uysal hayatını büyük bir kısmını sporla geçiriyor ve spor salonu işletmeciliği yapmaktadır.

        ÖYKÜ UYSAL’IN BOYU VE KİLOSU KAÇ?

        Uysal'ın kilosu ve boyu da izleyenler tarafından araştırılan konular arasında bulunuyor. Öykü Uysal’ın boyu 1.70 kilosu ise 53’tür.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ