Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Taksim patlamasında ölenlerin kimlikleri belli oldu! İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda kaç kişi öldü ve hayatını kaybedenlerin isimleri nedir?
        3

        SOYLU, HAYATINI KAYBEDEN 6 KİŞİNİN İSİMLERİNİ AÇIKLADI

        Bakan Süleyman Soylu, patlama nedeniyle 1984 İstanbul doğumlu Arzu Özsoy ve 2007 Ereğli doğumlu kızı Yağmur Uçar, 1988 Palu doğumlu Yusuf Meydan, 2013 Seyhan doğumlu Ecrin Meydan, 1982 Gümüşhane doğumlu Adem Topkara ile 1995 Rize doğumlu eşi Mukaddes Elif Topkara’nın hayatını kaybettiğini bildirdi.

        4

        TAKSİM PATLAMASI'NDA KAÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ?

        İstanbul'u kana bulayan, Türkiye'yi yasa boğan saldırı, 6 canımızı bizden koparırken, 2'si ağır, 81 kişinin yaralanmasına neden oldu. Saldırıda hayatlarını kaybedenlerin isimleri ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklandı. Hain saldırıda Arzu Özsoy ile kızı Yağmur Uçar, Yusuf Meydan ve kızı Ecrin Meydan, Adem Topkara ile eşi Mukaddes Elif Topkara..

        İstanbul Taksim'de dün saat: 16.20'de patlayan bomba yüreklerimizi yaktı. Hain saldırıda 3 aileden 6 kişi hayatlarını kaybetti. Hastanelerde tedavi altına alınan 81 yaralıdan ise 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        ANNE KIZ BOMBANIN KURBANI OLDU

        Saldırıda 38 yaşındaki Arzu Özsoy, kızı 15 yaşındaki Yağmur Uçar ile İstiklal Caddesi'nde yürürken hayatlarını kaybetti.

        5

        BABA İLE KIZI YAŞAMINI YİTİRDİ

        Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalıştığı öğrenilen Yusuf Meydan (34) da, kızı 9 yaşındaki Ecrin ile güzel bir pazar günü geçirmek için Taksim'deydi. Baba ile kızı, sivilleri hedef alan hainler hayattan kopardı.

        KARI KOCA HAYATINI KAYBETTİ

        Taksim saldırısında yüreklerimizi yakan bir de çift vardı. 40 yaşındaki Adem Topkara ise 27 yaşındaki eşi Mukaddes Elif Topkara ile hayatını kaybetti.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ