Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tarkan: Hep yüzüm güler sanmayın - Magazin haberleri
        1

        2016 yılında Pınar Dilek ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Tarkan, iki yıl sonra da baba olmuş ve kızına Liya adını vermişti. Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan ünlü şarkıcı, yeni bir paylaşımda bulundu.

        2

        "HEP YÜZÜM GÜLER SANMAYIN"

        Tarkan, yayınladığı gönderi ile ruh halini gözler önüne serdi. Evinde yatarken verdiği pozu takipçileriyle paylaşan şarkıcı, "Bugün ruh halim bu. Kasvetli, sıkıntılı, biraz da hüzünlü… Hep yüzüm güler, hayat doluyumdur sanmayın. Düşerim ben de karanlıklara arada. Umarım sizler iyisinizdir. İyi pazarlar..." ifadelerini kullandı. Tarkan'ın gönderisi 220 binden fazla beğeni aldı.

        3

        KIZI İÇİN TÜTÜ GİYDİ

        Kızı ile oyun oynayan Tarkan, dün Liya için tütü giymişti. O anları yayınlayan 48 yaşındaki şarkıcı, gönderisinde, "Rolling Stones tişörtü giyip cool (havalı) baba gibi takılmaya çalışırken, o tişörtün altına tütüyü böyle giydiriverirler işte!" ifadelerini kullanmıştı.

        Esprili paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Tarkan'ın fotoğrafına; Kenan Doğulu, Ceylan Ertem ve Burcu Kara gibi ünlü isimler yorum yapmıştı.

        4

        HAYRANIYLA EVLENDİ

        Tarkan ve Pınar Dilek, 5 yıl önce ünlü şarkıcının Tarabya'daki villasında düzenlenen törenle hayatlarını birleştirmişti. Nikahta şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan ve kardeşi Adnan Tevetoğlu hazır bulunurken, Pınar Dilek'in Almanya'da yaşayan ailesi de Türkiye'ye gelmişti. Çiftin nikah töreni Türk basını kadar Alman basınında da büyük yankı uyandırmıştı.

        Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, yaklaşık 7 yıl önce şarkıcının Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlıkla başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

        5

        İkili, 2017'de Almanya'da Ren Nehri kıyısındaki Flora im Botanischen Garten'da düğün yapmıştı.

        6

        "SOSYAL MEDYA" RİCASI

        Düğünde, davetlilerin isimleri yaprak üzerine simlerle yazılmıştı. Masalara "Pınar & Tarkan" yazılı yapay menekşe süslü nikah şekerleri de konulmuştu.

        Ayrıca 100 kişinin katıldığı törende ikili salona girdiğinde konuklara cep telefonlarıyla fotoğraf çekip, sosyal medyaya yüklememeleri konusunda ricada bulunulmuştu.

        7

        "BABA OLUYORUM!"

        Ünlü çift, mutlu evliliklerini 2018 yılında bebekle taçlandırmıştı.

        Tarkan, eşinin hamile olduğunu, "Bir süredir yazılıp, çiziliyor. Konuyla ilgili konuşuluyor... Bize de 'Doğru mu, değil mi?' diye soruyorlar. 'Değil, yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru. Baba oluyorum. Çok mutluyum. Sizlerle de paylaşmak istedim..." sözleriyle duyurmuştu.

        Şarkıcının bu gönderisi uzun süre sosyal medyada konuşulmuştu.

        8

        "KIZIMIZ LİYA DÜNYAYA GELDİ"

        Tarkan ile Pınar Tevetoğlu'nun, Liya adını verdikleri kızları 2018'in temmuz ayında Almanya-Moers’deki Bethanien Hastanesi'nde doğmuştu.

        Sanatçı, Instagram hesabından paylaştığı mesajda, "Kızımız Liya dünyaya geldi. Güneş gibi doğdu hayatımıza... Tarifi kelimelerle mümkün olmayan çok güzel duygular içindeyiz." satırlarına yer vermişti.

        'Liya' ismi, sabrın en güzeli anlamına gelmektedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ