Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MehmetYİRUN-Mehmetcan ARSLAN/TEKİRDAĞ, (DHA- TEKİRDAĞ'da etkili olan fırtına nedeniyle balıkçılar denize açılamadı. Çorlu Atatürk Havalimanı'nda yapılması planlanan eğitim uçuşları iptal edildi.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi için yaptığı uyarının ardından Tekirdağ'da sabah saatlerinden itibaren fırtına etkili oldu. Fırtına nedeniyle Çorlu Atatürk Havalimanı'nda yapılması planlanan eğitim uçuşları iptal edildi. Çorlu'da Bülent Ecevit Bulvarı’ndaki Halk Eğitim Merkezi önünde bir ağaç fırtınadan yola devrildi. Devrilen ağaç, belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

        Fırtına nedeniyle Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesindeki balıkçılar denize açılamadı. Teknelerini barınağa çeken balıkçılar, fırtınanın dinmesini bekliyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler