Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da akılalmaz olay! İETT otobüsündeki yolcular ölümden döndü... - Son dakika haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Arnavutköy'de, edinilen bilgilere göre olay Eski Edirne Asfaltı Arnavutköy istikameti Sincanlar otobüs durağında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

        DEMİRLER OTOBÜSE SAPLANDI

        İHA'da yer alan habere göre Arnavutköy istikametine seyreden İETT otobüsü, yolcu almak için durağa yanaştı. Bu sırada aynı istikamette seyreden demir taşıyan TIR sürücüsü otobüsün sol tarafında çarptı. TIR'ın kasasında yüklü demirler ise düşerek otobüse saplandı.

        REKLAM

        2'Sİ ÇOCUK 4 YOLCU YARALANDI

        Kazada otobüste bulunan 2'si çocuk 4 yolcu yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Otobüsten indirilen yaralılar, hastaneye sevk edildi.

        "KAMYON BİÇEREK GELDİ"

        Olayı gören bir başka sürücü, "Otobüs durakta durdu. Ben ileride dinleniyordum. Tam otobüse bakarken kamyonun arkadan girdiğini gördüm. Biçerek geldi yani" şeklinde konuştu.

        TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

        Bir başka görü şahidi ise, “Bu şekilde taşımacılık olmaz. Görüyorsunuz yarısı açık yarısı dışarıda. Bildiğin katil yani. Başka bir şey denilmez” ifadelerini kullandı. Kazaya sebebiyet veren TIR sürücüsü, polis ekiplerince gözaltın alındı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ