Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TOGG fiyat listesi açıklandı mı? 2023 TOGG ne zaman satışa çıkacak? Yerli otomobil TOGG fiyatı ne kadar, kaç TL ve satış tarihi belli oldu mu?
        1

        TOGG'un yolllara çıkmasına sayılı günler kaldı. TOGG'un satışına kısa bir süre kala geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre, elektrikli otomobillere uygulanan ÖTV matrahlarında güncellemeye gidildi. Yapılan güncelleme araç fiyatlarında indirime neden oldu. Peki, TOGG fiyat listesi belli oldu mu? 2023 TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

        2

        TOGG NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

        TOGG satış tarihi henüz netleşmedi. Ancak TOGG'un tanıtımında ilk teslimin Mart ayının sonuna doğru yapılacağını ifade edilmişti. Togg C-SUV’un bu ay içerisinde satışa çıkması ve ay sonunda yollarda olması bekleniyor.

        3

        TOGG FİYAT LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

        TOGG fiyat listesi henüz belli olmad. Fakat geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile elektrikli araçların matrah limitinin yükseltilmesiyle bazı modellerin fiyatı yeniden yüzde 10’luk ÖTV dilimine girdi ve düştü. Düzenlemenin, Togg’un satış fiyatını da etkilemesi bekleniyor.

        4

        TOGG SATIŞ FİYATI NE KADAR OLACAK?

        Arkadan itişli ve dört çeker olmak üzere iki farklı versiyonla satışa çıkacağı duyurulan Togg’un 160 kW güce sahip arkadan itişli versiyonunun yüzde 10’luk ÖTV dilimine gireceği tahmin ediliyor. Dört tekerlekten çekişli 320 kW güce sahip Togg C-SUV için uygulanacak ÖTV oranı ise yüzde 50 olabilir.

        5

        Togg’un 160 kW güce sahip versiyonunun fiyatının yaklaşık 1 milyon TL olabileceği öngörülüyor. TOGG fiyat listesinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ