Tom Hanks: Rahatsız edici günler geçirdim
Koronavirüsü yenen Amerikalı oyuncu Tom Hanks, hastalık süreci hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Hanks, "Çok rahatsız edici semptomların olduğu günler geçirdim" dedi
Giriş: 02 Temmuz 2020 - 09:00 Güncelleme:
1
Forrest Gump ve Philadelphia filmleri ile Oscar alan ünlü oyuncu, Mart ayında koronavirüse yakalanmıştı.
2
Hanks, hasta olduğu sırada eşi Rita Wilson ile birlikte, Avustralya'da Elvis Presley'nin hayatı ile ilgili bir filmin çekimlerindeydi.
3
63 yaşındaki Hanks, hastalığı ile ilgili yaptığı yeni açıklamada, "Çok rahatsız edici semptomların olduğu bir 10 gün geçirdim. Mutlulukla söylüyorum ki, hayatımı tehdit eden bir durum olmadı" dedi.
4
Kaliforniya eyaletinin yapımların yeniden başlayabileceği yönündeki kararına karşın, birçok yapım şirketi işe dönmüş değil.
5
Sanal ortamda bir basın toplantısı düzenleyen Hanks, "Ne zaman işe başlayabileceğimizi bilmiyorum. Kimsenin bir fikri yok" dedi.
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ