Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Düzköy ilçesinde yapımı devam eden Atıksu Şebeke Hattı ve İleri Biyolojik Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

        Tesiste devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Genç, tesis ile ilçenin altyapı ve kanalizasyon sisteminin ileri biyolojik arıtmayla gerçekleştirileceğini belirtti.


        Genç, tesis inşatında yüzde 55 civarında gerçekleşme sağlandığını ifade ederek, şunları kaydetti:


        "Düzköy'ümüzün bütün atık yönetimini ileri biyolojik arıtma sistemiyle, tıpkı Trabzon merkezde düşündüğümüz sistemin bir değişik versiyonu ama aynı teknik modelle beraber çözmüş olacağız. Artık bu çağda foseptik işinden ilçelerimizi ve güzel mahallelerimizi kurtarmamız lazım."

        Yatırımın önemine değinen Genç, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler