Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanında da zafer hedefliyor - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig´de 11 maç sonunda 27 puanla zirvede yer alan lider Trabzonspor, 12´nci hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Beşiktaş´a konuk olacak. 2020-21 sezonunun 29´uncu haftasındaki Aytemiz Alanyaspor mağlubiyeti sonrası ligde 23 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor, bu periyotta 12 galibiyet ve 11 beraberlik elde etti. 241 gündür bileği bükülmeyen bordo-mavililer, Beşiktaş deplasmanında da bu seriye devam etmek istiyor. Vodafone Park Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada, hakem Erkan Özdamar düdük çalacak.

        KADRODA 3 DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

        Trabzonspor´da kart cezalısı Edgar Ie´nin yanı sıra, sakatlıkları bulunan Gervinho ve Peres bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden Cornelius´un durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacak. Takımla çalışmalara katılan Koita ile Abdulkadir Parmak ise kadroda yer alabilecek. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, ligde son oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasındaki 11´inde değişikliğe giderek savunmada cezalı Edgar´ın yerine Hüseyin´e, orta sahada Siopis´in yerine Bakasetas´a ve hücum hattında da uzun süreli sakatlık yaşayan Gervinho´nun yerine Nwakaeme´ye forma vermesi bekleniyor.

        MUHTEMEL KADRO

        Bordo-mavililerin Beşiktaş karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

        "Uğurcan- Dorukhan, Hüseyin, Hugo, Trondsen, Berat, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Djaniny

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ