Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Trabzonspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Trabzonspor karşısında! TS FB kupa maçı ne zaman? - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Medical Park Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Mücadele ATV'den yayınlanacak.

        Süper Lig'de oldukça kötü bir dönem yaşayan ve son 5 maçından sadece 2 puan çıkarabilen sarı-lacivertliler, bu kulvarda yoluna devam ederek kupa hasretine son vermeyi amaçlıyor.Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turdan katılan Fenerbahçe, sırasıyla Tarsus İdman Yurdu, İstanbulspor, Hes Kablo Kayserispor ve GMG Kırklarelispor'u eleyerek yarı finale geldi.

        Fenerbahçe, Trabzon'dan İstanbul'a avantajlı bir skorla dönerek adını finale yazdırmayı hedefliyor.İki takım bu sezon ligde 2 kez karşı karşıya geldi.Kadıköy'deki maç 1-1 beraberlikle, Trabzon'daki mücadele ise bordo-mavililerin 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

        FENERBAHÇE'DE 2 EKSİK

        Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanına 2 oyuncusundan yoksun çıkacak.Sarı-lacivertlilerde sakatlığı süren Garry Rodrigues ile Emre Belözoğlu, Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.

        ERSUN YANAL SON MAÇINA ÇIKACAK

        Fenerbahçe'de ikinci Ersun Yanal dönemi Trabzonspor maçıyla kapanacak. Görevinden istifa eden deneyimli teknik adam, Trabzonspor mücadelesiyle sarı-lacivertli takımdaki son maçına çıkacak.

        TRABZONSPOR CEPHESİ

        KADRODA DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR

        Trabzonspor´da bu maç öncesi Ahmet Canbaz, Hosseini, Yusuf ve Pereira´nın sakatlıkları devam ediyor. Ayrıca Mikel de kart cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

        REKLAM

        Cezası nedeniyle Çaykur Rizespor maçında tribünde oturan teknik direktör Hüseyin Çimşir ise Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeniden kulübedeki yerini alacak. Çimşir´in, son oynanan Çaykur Rizespor maçının 11´inde değişikliklere giderek savunmada Hüseyin´in yerine cezasını tamamlayan Campi´ye, cezalı Mikel´in yerine orta sahada Abdulkadir Parmak´a, Guilherme´nin yerine de hücum hattında Nwakaeme´ye forma vermesi bekleniyor.

        KUPADA 13. RANDEVU

        Trabzonspor ile Fenerbahçe, yarın oynayacakları maçla birlikte Türkiye Kupası´nda 13´üncü kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek oynanan 12 maçta Trabzonspor´un 6, Fenerbahçe´nin 4 galibiyeti bulunuyor. 2 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

        MUHTEMEL KADRO

        Bordo-mavililerin yarın oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasına şu 11 ile çıkması bekleniyor: "Uğurcan - Kamil Ahmet, Costa, Campi, Novak, Abdulkadir, Sosa, Ndiaye, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth."

        SAKAT: Ahmet Canbaz, Hosseini, Yusuf, Pereira (Sturridge belirsiz)

        CEZALI: Mikel

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ