Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen açıklaması! Ayrıldılar - Magazin haberleri
        1

        Üç yıldır aşk yaşayan Tuba Büyüküstün-Umut Evirgen çifti, yollarını ayırdı.

        2

        Büyüküstün, ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

        Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Tuba Büyüküstün, şunları söyledi:

        3

        Merhabalar... Bugün magazin basınında yine asılsız haberler torbasına bir haber daha eklenmiş, torba bayağı bir ağırlaştı. Bir birey özel hayatıyla ilgili açıklama yapmayı sevmiyor diye fütursuzca at koşturma anlayışını algılamakta maalesef zorlanıyorum.

        'Aaa ayrıldılar!', 'Aldattı', 'Aldatıldı', 'Yok, onunla değil!', 'Bununla aldatmış!', 'Aaa aldatma da yokmuş!', 'Dayanamadılar, barıştılar!' ve daha neler... 'Haber yok, kimi yazsak okunur' diye belli kişiler üzerinden haber devamlılığı yaratılmaya çalışılıyor sanırım.

        4

        Bırakın sanatçı olmayı, insan olarak mahremiyetimize saygıyı hak etmiyor muyuz? Halka 'mâl olmak' deyimi düzeltme (inceltme) işareti kaldırılınca yanlış anlaşılmaya sebep oldu galiba. Yeni algıda halka mâl olmuş bir sanatçı olarak (özel hayatımla ilgili) görevim olan açıklamayı yapayım.

        Umut ile birkaç ay önce ayrıldık. Benim hayatımdaki varlığı ve değeri büyük. Mahremiyetimize saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Saygı duymayı bilmek zenginliktir. Anlamlar kaybolmasın diye incelme işaretlerine ihtiyacımız var. Herkese sevgiler...

        5

        Öte yandan Büyüküstün'ün, Onur Saylak ile evliliğinden Maya ve Toprak adında iki kızı var.

        6