Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı: Dört gündür hastanedeydim - Magazin haberleri
        1

        'Another Self' adlı dizide 'Ada' karakterine hayat veren Tuba Büyüküstün'ün koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Ünlü oyuncunun koronavirüse yakalanmasının ardından Ayvalık'ta başlayan dizi çekimleri iptal edildi.

        2

        "DÖRT GÜNDÜR HASTANEDEYDİM"

        Hastanedeki tedavisi tamamlanan Büyüküstün de çıkan haberlerin ardından son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Instagram'dan paylaşımda bulunan 39 yaşındaki Tuba Büyüküstün, "Merhabalar... Size ancak haber verebiliyorum. Covid pozitif olduğum doğru. Dört gündür hastanedeydim, bugün itibariyle evime döndüm. Hastanedeki süreçte yanımda olan doktorum, hemşirelerim ve hasta bakıcılarıma çok teşekkür ederim. İyi ki vardınız. Her yerden gelen güzel dilekler için çok teşekkür ederim. Çok değerli benim için... Evdeyim, oldukça iyiyim. Tekrar haberleşiriz... Sevgilerimle..." ifadelerini kullandı. Takipçilerinden ünlü oyuncuya çok sayıda "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

        3

        BOĞAZ'DA BULUŞMA!

        Öte yandan aynı projede yer alacak olan Tuba Büyüküstün ile Murat Boz'un aşk yaşadığı konuşuluyor. İddiaya göre; Boz ve Büyüküstün, geçtiğimiz haftalarda Beykoz'daki bir mekanda baş başa yemek yedi. Çift, daha sonra da Boğaz'da tekne turu yaptı. Taraflar, haklarında çıkan haberlerle ilgili sessizliklerini korumaya devam ediyor.

        4

        6 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTTİ

        Büyüküstün, 2011'de evlendiği oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'tan 2017'de boşanmıştı. Haklarında zaman zaman boşanacaklarına dair haberler çıkan ancak her seferinde iddiaları yalanlayan çift, evliliklerini tek celsede noktalamıştı.

        5

        İKİ KIZI VAR

        Büyüküstün'ün bu evliliğinden Maya ve Toprak adında iki kızı bulunuyor.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ