Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türkiye Letonya MİLLİ MAÇ saat kaçta, hangi kanalda? Son dakika: A Milli Takım muhtemel 11! - Futbol Haberleri
        1

        Hollanda'yı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 4-2 mağlup ettikten sonra grubun zirvesi için doğrudan rakibimiz olan Norveç'e konuk olan A Millilerimiz sahadan 3-0 galibiyetle ayrılınca tarihinin en iyi başlangıcına imza atmıştı.

        2

        1950'den bu yana katılmak için mücadele ettiği Dünya Kupası'na tarihinde yalnızca iki kez, 1954 ve 2002'de, yer alabilen ay-yıldızlı ekip eleme maçlarına da iyi başlayamıyordu.

        3

        Dünya Kupası elemelerine iki de iki yaparak başlayan ve bir ilki başaran milli takım, bu karşılaşmalarda 7 gol atarak da başka bir rekora imza attı. Rekor üzerine rekor kıran ay-yıldızlılar üçüncü maçında ise Letonya'yı konuk edecek.

        4

        Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayımlanacak. Daha önce mücadeleye stadın yüzde 15 oranında seyirci alınması kararlaştırılsa da TFF bu kararın uygun bulunmadığını açıkladı.

        5

        SEKİZ İSİM ÇIKARILDI, ÜÇ İSİM EKLENDİ

        Milli Takımımızda bu maç öncesinde aday kadroda yeniden değişiklikler oldu. Dört oyuncunun kamptan ayrıldığı duyurulurken yerlerine Göztepe'den Alpaslan Öztürk, Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı ve Altınordu'dan Enis Destan dahil edildi.

        6

        İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare, Merih Demiral ve Zeki Çelik'ten sonra Cenk Tosun, Kaan Ayhan, Emre Kılınç ve Dorukhan Toköz de aday kadrodan çıkarılan diğer isimler oldu.

        7

        Savunmanın merkezinde zorunlu olarak yine değişim yaşanacak. Hollanda karşısında stoperdeki ikilimiz olan Çağlar - Ozan Kabak, Liverpool'lu oyuncunun sakalığı sonrası Norveç mücadelesinde Çağlar-Kaan Ayhan olarak güncellenmişti. Bu kez de Kaan'ın yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle yine Çağlar - Ozan Kabak ikllisinin Letonya karşısında sahada olması bekleniyor.

        8

        HESAP VAKTİ!

        A Milli Takımımız, Letonya ile 7. kez rakip ediyor. İlk ve tek galibiyetini 1924'te elde eden ay-yıldızlılar sonrasında Letonya'yı hiç mağlup edemedi. 2004 Avrupa Şampiyonası Elemeleri play-off baraj maçlarında Letonya, 15 Kasım 2003 tarihinde Riga'da yapılan karşılaşmayı 1-0 kazandı. 19 Kasım 2003'te İstanbul'da, İnönü Stadı'nda yapılan rövanş maçında 2-0 öne geçen Türkiye, üstünlüğünü koruyamadı ve kalesinde gördüğü 2 golle müsabaka 2-2 bitti. Eşleşmede kesin favori gösterilen Türkiye, final biletini sürpriz biçimde Letonya'ya kaptırdı. Ay-yıldızlılar şimdi rövanş için sahaya çıkıyor.

        9

        MUHTEMEL 11

        UĞURCAN

        19

        BURAK YILMAZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ