Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Umut Kurt ve Melisa İnci evlendi - Magazin haberleri
        1

        'Beynelmilel' filmi ve 'Hatırla Sevgili' dizisiyle tanınan oyuncu Umut Kurt (40), geçtiğimiz yıl bir süredir aşk yaşadığı sanat yönetmeni Melisa İnci ile evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

        2

        Mutlu birlikteliklerini sürdüren çift, dünyaevine girdi. Kurt ile İnci, nikah masasına oturarak ilişkilerini resmiyete döktü.

        3

        Sarıyer'de gerçekleşen kır düğününe ünlü isimler de akın etti. Sanat ve televizyon dünyasının ünlü simaları bu özel günde mutlu çifti yalnız bırakmadı. Düğünde Zeynep Bastık sahne aldı.

        4

        Umut Kurt ile Melisa İnci'nin nikah töreninden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Çifte takipçilerinden çok sayıda, "Mutluluklar" mesajları yağdı.

        5

        "BEN DAMAT OLUYORUM"

        Umut Kurt, nikah hazırlıkları sırasında verdiği bu pozu Instagram hesabından, "Ben bugün damat oluyorum" notuyla paylaşmıştı.

        6

        "HER GÜN YANINDA OLMAK İÇİN UYANACAĞIM"

        Kurt, sevgilisinin önünde diz çöküp, romantik bir evlenme teklifinde bulunmuştu. Ünlü oyuncunun sürpriziyle neye uğradığını şaşıran İnci, Kurt'a "Evet" yanıtını vermişti.

        O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Kurt, paylaşımında, "Her gün yanında olmak için uyanacağım..." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        Ünlü çiftin fotoğraflarına tebrik mesajları yağmıştı. İkilinin paylaşımlarına; Aslı Bekiroğlu, Zeynep Bastık, Ümit Kantarcılar ve Deniz Sipahi gibi ünlü isimler de yorum yapmıştı.

        8

        UMUT KURT HAKKINDA

        17 Nisan 1981 Erzican doğumlu olan oyuncu, tiyatroya 1997 yılında amatör olarak başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularına katıldı. Oyunculuğu kadar bağlama çalması ve türkü söylemesi de öne çıkan yönlerindendir.

        9

        'Kadınlar', 'Otobüs Durağı', 'Erkeklere Özgürlük', 'Bu Dünya Bizim', 'Godot'yu İzlerken', 'Masal Karmakarışık', 'Çizmeli Kedi', 'Benim Tatlı Meleğim' ve 'Hisseli Harikalar Kumpanyası' oyunlarında rol aldı.

        10

        Kurt, ayrıca, 'Acı Hayat', 'Organize İşler', 'Bir Demet Tiyatro', 'Tatar Ramazan' ve 'Karakomik Filmler 2' gibi yapımlarda da boy gösterdi. Ünlü oyuncu, son olarak Netflix'te yayınlanan 'Fatma' dizisinde rol aldı.

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ