Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü oyuncuların ortak akımı: Şafak Sezer, Erdal Beşikçioğlu ve Okan Bayülgen... - Günün Magazin haberleri
        1

        Şafak Sezer, kızı Irmak Sezer'le 'Kolpaçino 3. Devre' filminde rol almıştı. 2016 yılında yayınlanan filmde 7 yaşında olan Irmak, film de 'Özgür' karakterinin kızını canlandırmıştı.

        2

        Baba-kız şimdi de "Kutsal Damacana 4"te kamera karşısına geçti.

        Yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan’a kadar yükselmesinin ardından yurda kesin dönüş yapan Fikret’in komik hikâyesini konu alan film, 20 Ocak 2023’te vizyona girecek.

        3

        DERİN BABASININ İZİNDE

        Ayrıca Erdal Beşikçioğlu ve Elvin Beşikçioğlu'nun evlilikleri 1991'den bu yana devam ediyor. Çiftin çocukları Derin Beşikçioğlu da anne ve babasının yolunda giderek, oyuncu oldu. Derin Beşikçioğlu, oyuncu olan babasının yeni dizisinde kamera karşısına geçti.

        4

        İSTANBUL DA 'RICHARD'DA

        Okan Bayülgen, Shakespeare'in ünlü trajedisinden hareketle yazıp, yönettiği 'Richard' ile sahne alıyor. Bayülgen'e oyuncu olan kızı İstanbul da 'Richard'da eşlik ediyor.

        5

        İşte anne ve babasının izinden giden ünlü isimler...

        * CÜNEYT ARKIN - MURAT ARKIN

        Türk sinemasının 'Malkoçoğlu' olan Cüneyt Arkın'ın kendisine tıpa tıp benzeyen oğlu Murat Arkın da babası gibi oyunculuğu seçenlerden...

        6

        * BERGÜZAR KOREL - TANJU KOREL - HÜLYA DARCAN

        Bergüzar Korel, sahnelerin usta isimlerinden Tanju Korel ve Hülya Darcan'ın kızı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezunu olan Korel, okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı.

        7

        * KEMAL SUNAL - ALİ SUNAL

        Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın Gül Sunal ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali Sunal da babasının izinden gitti. Babasıyla birlikte rol aldığı 'Propaganda' filmindeki 'Mahmut' rolüyle tanınan Sunal, şimdilerde 'Güldür Güldür Show'un 'Aziz Bey'i...

        8

        * ŞEVVAL SAM - LEMAN SAM

        Bir diğer isim ise Şevval Sam... Şarkıcı ve oyuncu, 1973 yılında Leman Sam ve Selim Sam'ın birlikteliğinden dünyaya geldi.

        9

        * METİN SEREZLİ - NEVRA SEREZLİ - MURAT SEREZLİ

        Metin Serezli ile Nevra Serezli'nin çocuğu olan Murat Serezli, hem anne hem de baba tarafı oyuncu olanlardan...

        10

        * YASEMİN KAY ALLEN - SUNA YILDIZOĞLU

        Yasemin Kay Allen, Yeşilcam'ın başarılı oyuncularından biri olan Suna Yıldızoğlu'nun kızı.

        11

        MICHAEL JACKSON - PARIS JACKSON

        Michael Jackson'ın kızı Paris, babası gibi müzisyen olmadı ama modellik ve oyunculuk yaparak, ünlüler dünyasında adını duyurmayı başardı.

        12

        * BEHZAT UYGUR - NEJAT UYGUR - SÜHEYL UYGUR

        Behzat Uygur’un babasının ismini verdiği oğlu Nejat Uygur, genlerinden gelen sesi dinleyerek, oyuncu oldu.

        13

        * YASMİN ERBİL - NERGİS KUMBASAR - MEHMET ALİ ERBİL

        Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in 1989-1996 yılları arasında evli kaldığı Nergis Kumbasar ile birlikteliğinden dünyaya geldi. Erbil de annesinin yolundan giderek, oyunculuğa adım atan isimler arasında yer alıyor.

        14

        JON VOIGHT - ANGELINA JOLIE

        Oyuncu ve yapımcı Angelina Jolie, kariyerini çizerken babasının izinden gidenlerden... Jolie'nin babası Jon Voight, tıpkı kendisi gibi oyuncu...

        15

        * ÇAĞLA IRMAK - HÜLYA GÜLŞEN IRMAK

        Hülya Gülşen Irmak'ın kızı Çağla Irmak, 'Kırgın Çiçekler'de canlandırdığı 'Kader' karakteri ile adını duyurdu.

        16

        * RASİM ÖZTEKİN - PELİN ÖZTEKİN

        Babasının izinden giden isimlerden birisi de Pelin Öztekin. Pelin Öztekin'i ilk olarak BKM Mutfak’ta Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanımıştık.

        17

        DAVID BECKHAM - VICTORIA BECKHAM - BROOKLYN BECKHAM

        David Beckham'ın tüm çocukları için ünlü denebilir. Ancak büyük oğlu Brooklyn Beckham, modellik ve fotoğrafçılık yaparak kendi kariyerini çiziyor.

        18

        * DERYA ŞENSOY-MÜJGAN FERHAN ŞENSOY VE DERYA BAYKAL İLE FERHAN ŞENSOY

        Derya Baykal'ın 1988-2004 yılları arasında evli kaldığı Ferhan Şensoy ile birlikteliğinden Derya ve Müjgan Ferhan adında iki kız dünyaya geldi. Ailenin sanatçı üyeleri arasında yer alan Derya ile Müjgan Ferhan, birçok projede yer aldı.

        19

        * SADRİ ALIŞIK - ÇOLPAN İLHAN - KEREM ALIŞIK

        Türk sinemasının 'Tursit Ömer'i Sadri Alışık'ın oğlu Kerem Alışık da babasının izinden yürüyor. Birçok projede yer alan Alışık, şimdilerde SHOW TV'nin yeni dizisi 'Sipahi' ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

        20

        STEPHEN BALDWIN - HAILEY BALDWIN BIEBER

        Justin Bieber ile olan evliliği ve modellik kariyeri ile magazinin aranan yüzü olan Hailey Baldwin Bieber'in babası Stephen Baldwin, ünlü bir oyuncu, yönetmen, yapımcı ve yazar...

        21

        * GÜLŞAH SOYDAN ALKOÇLAR - HÜLYA KOÇYİĞİT

        Gülşah Soydan, Türk sinemasının ünlü yıldızlarından Hülya Koçyiğit ile bir dönemin gözde futbolcusu Selim Soydan'ın tek çocuğudur. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in kızı olan Soydan, küçük yaşlarda kamera karşısına geçti.

        22

        * YAĞMUR ÜNAL - TÜRKAN ŞORAY - CİHAN ÜNAL

        Yağmur Ünal, Türkan Şoray'ın Cihan Ünal ile evliliğinden dünyaya gelen kızı. Annesinin izinden giden Yağmur Ünal, New York'taki bir medya şirketinde 6 ay staj görmesinden sonra İstanbul'a döndü ve yapım şirketi kurdu.

        23

        * ALİYE UZUNATAĞAN - AYŞECAN TATARİ

        Oyuncu Aliye Uzunatağan'ın kızı Ayşecan Tatari de annesinin izinden giderek, oyuncu oldu.

        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ