Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ünlülerin hayrete düşüren ikizleri!
        1

        Instagram'da çoğunlukla çocuklarının fotoğraflarını paylaşan Akeisha Land isimli annenin Meghan Markle benzerliği, Kraliyet takipçilerinin gözünden kaçmadı.

        2

        ABD'nin Missouri eyaletinde yaşayan iki çocuk annesi Akeisha Land, çocuklarıyla paylaştığı fotoğraflarla hatırı sayılır bir takipçi kazandı. Sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken detay ise Land'ın, Meghan Markle'a olan benzerliği oldu.

        3

        6 ve 1.5 yaşında olmak üzere iki çocuğu bulunan Land, yabancılar tarafından sürekli Meghan Markle ile karıştırıldığını söyledi.

        4

        Land, "Yolda karşılaştığım rastgele insanlar, 'birine benzediğimi' söylediği anda kıkırdamaya başlıyorum. Çünkü Meghan Markle'a benzettiklerini hemen anlıyorum. Özellikle saçlarımı düzleştirdiğimde" dedi.

        5

        Instagram'da 171 bin takipçisi olan 39 yaşındaki anne kendisine gelen yorumlar hakkında, "Yakın arkadaşlarım ve ailem bile ona benzediğimi söylüyor. Bu kesinlikle gurur verici. Yorumları büyük bir iltifat olarak alıyorum. Bence Meghan müthiş bir insan" diyerek yorumladı.

        6

        Markle rolünü oynamak ister misiniz sorusuna, "Eğer bir dublör ihtiyaçları olursa ben burdayım" şeklinde konuştu. Land, Meghan Markle herhangi bir etkinliğe gitmek istemezse onun için dublörlük bile yapabileceğini söyleyerek de espri yaptı.

        7
        8

        İŞTE ÜNLÜLERİN ÜNSÜZ İKİZLERİ

        Brezilya'da 2014 yılında düzenlenen Miss Bum Bum yarışmasından ikinci olarak ayrılan Claudia Alende, Megan Fox'a benzerliğiyle adını duyurdu...

        9

        26 yaşındaki Alende, kısa sürede şöhreti yakaladı ve Instagram'da 9.6 milyon takipçiye ulaştı. 2017'de Forbes dergisi Alende'yi yılın en iyi 15 Instagram influencer'ından biri seçti. Claudia Alende'yi görenler Megan Fox'un ikizi zannediyor. İşte ünlülerin ikizleri...

        40

        Kim Kardashian'a benzerliğiyle dikkat çeken Azeri asıllı Kanadalı moda blogger'ı Kamilla Osman

        41

        Kari Lewis Emma Watson'a çok benziyor.

        42

        Austin Lyle, Kıvanç Tatlıtuğ'a ikizi kadar benzetiliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğrafını paylaşan genç adam, ikiz kardeşini bulduğunu söyledi. Fotoğrafa yapılan yorumlarda kimi ikiliyi çok benzetirken, kimi de Tatlıtuğ'un daha yakışıklı olduğunu iddia ediyor.