Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Uyuz hastası zehir taciri tulumla yakalandı! - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Sultanbeyli, Fatih Mahallesi’ndeki ormanlık alanı drone ile takip eden polis ekipleri 22 Eylül’de şüpheli bir durumla karşılaştı.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre ağaçların altında oturan 4 kişiyi takip eden ekipler, beyaz tulum giymiş bir şüphelinin, grubun yanına yaklaştığını fark etti.

        Durum şüpheli olarak değerlendirildi. Ekipler bölgeye sevk edildi. Polis ekipleri operasyonla 7 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

        REKLAM

        UYUŞTURUCU SATICISI UYUZ OLUNCA TULUM GİYDİ

        Yaşanan o anlar polis dronu ile de kaydedildi. Tulum giyen şüphelinin hızla yürüyerek, diğer şüphelilerin yanına gitmesi ve polisin baskın anları anbean kaydedildi. O görüntülerde yer alan tulum giymiş şüphelinin uyuşturucu satıcısı Semih K. olduğu öğrenildi. Yedisi uyuşturucudan 13 suç kaydı olan şüphelinin uyuz hastalığına yakalandığı, başkalarına bulaşmaması için tulum giydiği öne sürüldü.

        TULUMLU ŞÜPHELİ VE KUZENİ TUTUKLANDI

        Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 5’i serbest kalırken, Semih K. ve kuzeni Orhan K. tutuklandı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ