Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel: "Galatasaray'a başka türlü goller attım" - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de şu sıralar başka görevlerde bulunan eski oyuncular, derbi anılarını anlattı. İdari Koordinatör Selçuk Şahin ile Yardımcı Antrenörler Volkan Demirel, Mehmet Yozgatlı ve Mehmet Aurelio, FB TV'de derbi öncesinde açıklamalarda bulundu.

        2

        MEHMET YOZGATLI: Derbiler özel maçlardır. Futbolcular için özel motivasyona gerek yoktur. biz sadece hoca olarak detayları anlatırız. Hatay deplasmanından 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz. Hazırlıklarımızı yapacağız. Kazanan taraf biz olacağız. Çok çok iyi bir takımız, biz Fenerbahçe'yiz. İnşallah camiamızı sevindireceğiz.

        3

        MEHMET AURELIO: Derbiye iyi hazırlanıyoruz. Derbiler her zaman zordur. İnşallah bu maçı kazanacağız.

        4

        VOLKAN DEMİREL: Bizim için bir bayram. İnanmamız ve istememiz önemli. Galatasaray derbilerinde inancımızı ortaya koyarsak hep kazanmışızdır. 21 senelik mazi vardır, geçen sene bozuldu. Zaten bir yere bozulacaktı, geçen seneye denk geldi. Şimdi 20 senelik yeni bir seriye başlayacağız. Oynarken sadece kendin hazırlanıyordun ama şimdi antrenör olarak takım için düşünüyorsun. Takımla konuşuyoruz ve her şeyi anlatıyoruz. Hafta sonu güzel bir galibiyet olacak ve yolumuza devam edeceğiz.

        5

        SELÇUK ŞAHİN: Galatasaray'la alakalı özel durumum malum, onlara karşı birkaç golüm var. Sami Yen'de attığım gol çok önemliydi. Sami Yen'deki son derbide benim golümle kazanmamız çok özeldi. O maçta Volkan Demirel'in müthiş bir kurtarışı vardı. Benim golüm kadar, o da değerli bir kurtarış yapmıştı.

        6

        MEHMET YOZGATLI: Derbide gol atmak büyük mutluluk verir. İlk kez 2003-2004 sezonunda derbi oynadım, Fenerbahçe'ye yeni transfer olmuştum. Sanırım Beşiktaş liderdi. Şampiyonluk mücadelesi veriyorduk. Galatasaray'a golümü atmıştım. Attığım golde kaleye vurmadım, yalan yok. Rebrov'un pasında Ergün abiyi geçtim, içeride Alex, Van Hooijdonk olsun biri olur diye topa dokundum. Top Mondragon'u geçsin istedim.

        7

        MEHMET AURELIO: Galatasaray'a gol atamadım ama iki asist yaptım. Şut çektim ama asist oldu, Nobre atmıştı. Birinde de Alex'e asist yaptım.

        8

        VOLKAN DEMİREL: Benim Galatasaray'a golüm yok, başka türlü goller attım ben.

        9

        SELÇUK ŞAHİN: Volkan Demirel bu işin şov tarafını iyi yapıyordu. Oynadığı süre boyunca Galatasaray'a Kadıköy'de hiç kaybetmedi, ben de kaybetmedim. İnşallah Kadıköy'de uzun bir seriye başlarız. Volkan derbilerin her zaman aranan ve takip edilen kişisi olmuştur.

        10

        VOLKAN DEMİREL: Çocukluktan beri Galatasaray maçlarında çok iddiaya girmişimdir. Çok kazandım, çok kaybettim. Bir taraftar olduğum için derbilerde elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım. Son 6-7 senede derbilerde kaybetmeme serime daha çok dikkat ettim ve bunu sürdürmek istedim. Kendi sahamızda genelde hep biz kazanırız. Bu hafta da kazanan Fenerbahçe olacak.

        11

        VOLKAN DEMİREL: Galatasaray'a gol atmak çok isterdim. Gol atamadık ama o da eksik kalsın. Bu formayı giymek çok büyük onur ve gurur.

        12

        SELÇUK ŞAHİN: Bu tür maçlarda özel bir hazırlığa gerek yok, 7 gün evde kalsanız bile sahaya çıktığınız an durum başka bir hale dönüşüyor. Soyunma odasına geride girdiğimiz zaman Volkan bir girer bağırırdı. Emre de iyi yapardı o işleri kendimize getirirdi bizi.

        13

        MEHMET YOZGATLI: Derbiyi kazandıktan sonra kendinizi resmen kral gibi hissediyorsunuz. Eve gidiyorsunuz herkes mutlu, sokağa çıkıyorsunuz herkes mutlu. İnanılmaz başka bir şey.

        14

        SELÇUK ŞAHİN: 4-1 yendiğimiz derbi öncesi Galatasaray formdaydı, 'Bu sene yeneceğiz' diyorlardı. Lincoln attı ve 'Acaba mı?' dedik. Sonra iyi oynadık ve maçı 4-1 kazandık. Sami Yen'de attığım golden sonra bir hafta hiçbir yerde hesap ödemedim.

        15

        VOLKAN DEMİREL: Sami Yen'i kapattık, yeni statlarını açtık. Mancini sürekli kağıt gönderiyordu, biz de şampiyonlukta bir şey yaptık. Mancini Hoca'ya da sevgiler ve saygılar, saygısızlık algılanmasın.