Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Bursa’da kendisini tarikat şeyhi olarak tanıtan ve müritleriyle cinsel ilişkiye girdiği iddiası ile tutuklanan Uğur K.’nın yargılanmasına başlandı. Duruşmaya müşteki olarak katılan 17 kişiden sadece 3’ü Uğur K.’dan şikâyetçi oldu, şikâyetçilerin anlattıkları şaşkınlık yaratıp mide bulandırdı.

BURSA / AHT

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, “nitelikli cinsel saldırı, tarikat kurmak ve baş mevkiinde olmak, çocukların kullanıldığı müstehcen yayınları depolamak” suçlarından hakkında 341 yıl 6 ay hapis cezası istenen Uğur K.’nın yargılandığı duruşmada, “müşteki” olarak katılan 17 kişiden sadece ikisi karı koca olmak üzere, 3 kişi şikâyetçi olduklarını söyledi. Şikâyetçi çiftten B.Ş. adlı kadın şunları söyledi:

‘SIR ODASINA GİRDİM’

“Üç yıl boyunca eşimin ısrarlarına rağmen dergâha gitmedim. Kocamın getirdiği okunmuş suyu içtikten sonra gitme kararı aldım. Çocuğum ortada kalmasın, yuvam dağılmasın diye kendimi ateşe attım. Bir yıl kadar sonra beni ‘sır odası’na kabul edip ‘badelenmem’ gerektiğini söyledi. Anlatırken midem bulandı. Sonra bana su içirdi. Suyu içtikten sonra hareketlerimi kontrol edemez hale geldim. Nasıl olduğunu şimdi hatırlamıyorum. Bir keresinde sır odasında benimle cinsel ilişkiye de girdi. Ancak daha sonra eşim ve ben, yaşadıklarımızdan dolayı dergâhtan ayrıldık. Şikâyetçiyim, cezalandırılsın.” B.Ş.’nin kocası A.Ş. de “suyun etkisiyle” böyle bir şey yaptıklarını ifade ederek, “Bana daha iyi bir Müslüman olmam için badelenmem gerektiğini söyledi ve ilişki kurdu” dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ