Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Alışveriş İstanbul Shopping Fest haziranda başlıyor

        Bu yıl beşincisi düzenlenen ve eğlenceyle alışverişi bir arada sunacak olan İstanbul Shopping Fest, etkinliklerine büyüleyici Boğaz manzarası eşliğinde saat 14.00'ten itibaren Ortaköy Meydanı'nda gerçekleştireceği açılış partisiyle başlayacak.

        DJ Parti eşliğinde müziğin tadını çıkaracak ziyaretçiler ayrıca Türkiye'nin en popüler radyo DJ'lerinden Geveze ve yetenekli orkestrası "Fazla Mesai" ile de bir araya gelecek. Ziyaretçiler, Fazla Mesai'nin vereceği konserle coşarken, Geveze'nin "Kutu Kutu" oyunu ile birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak.

        5 Haziran tarihini ajandalarına kaydetmeyi unutmayanlar, renkli kostümleriyle geceyi şenlendirecek maskotlardan ise etkinlik boyunca en prestijli markalara ait hediye çeklerini alarak 23 günlük alışveriş maratonuna hazırlık yapabilecekler.

        Gecenin en görkemli anı olan havai fişek, su ve ışık gösterileri ise gecenin unutulmaz saatleri olarak zihinlere kaydedilecek.

        İNDİRİM TARİHLERİNİ KAÇIRMAYIN

        İstanbul Shopping Fest'in heyecanla beklenen indirim günleri bu yıl da var. Bu heyecan 12 Haziran'da Mall Of İstanbul'da gerçekleşecek "Efsane İndirim" günü ile başlayacak ve "Konsept İndirim Günleri" ile devam edecek. Ajandalara kaydedilmesi gereken tarihler şöyle:

        13 Haziran Kozmetik Günü, 14 Haziran Çocuk ve Eğlence günü, 15 Haziran Lezzet Günü, 20 Haziran Evini Güzelleştir günü, 21 Haziran Teknoloji Günü, 27 Haziran Jean Günü, 28 Haziran Ayakkabı Çanta Günü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ