Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Bugün saat 00.14’te Yay burcunda bir dolunay meydana gelecek. Agresif çıkışlara açık olacağız. Yine bugün Merkür’ün düzeliyor olması iletişim sorunlarını ortadan kaldıracak.

        KOÇ

        Dolunay seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, hukuk ve medya alanlarınızda hassas oluşumları karşınıza getirebilir. Bu işlerinizde önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

        BOĞA

        Bir borç ya da ödeme sizi zorlayabilir. Para dengenizi çok iyi oturtmalı, kişisel risklerden kaçınmalısınız. Kendinizi iyi ifade edeceksiniz. Sıkıntı yaşadığınız konular geride kalmaya başlayacak.

        İKİZLER

        Özel hayatınızla ilgili sonlanmalar veya yeni bir ilişkiye başlama söz konusu olabilir. Bu tarihte düzelecek olan Merkür’ün birkaç gün yol almasına izin verin, sonra önemli planlar yapın

        YENGEÇ

        Bu dolunayda iş hayatınızda beklenmedik durum ve koşullar karşınıza gelecek. Sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. Merkür’ün düzelmesiyle beraber sosyal ortamlarda rahatlayacaksınız.

        ASLAN

        Dolunay, aşk hayatınızı etkileyecek. Çocuklarınızla olan bağlantılarınızda hassaslıklara açıksınız. Sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Bu süreçte sinirlerinizi kontrol edin.

        BAŞAK

        Kariyerinize ve toplumsal konulara vakit ayırmanız gereken bir dönemdesiniz. Ailevi sorumluluklarınız sinirli hareket etmenize neden olabilir. Hırsınız bazı anlaşmazlıkları tetikleyebilir.

        TERAZİ

        Yakın çevrenizin hayatıyla ilgili olaylar hayatınızın merkezinde olacak. Tatil veya seyahat planlarınız devredeyken yakın çevrenizde olup biten olaylar elinizi kolunuzu bağlayabilir.

        AKREP

        Giriştiğiniz işler sonucunda elinize para geçecek ya da beklediğiniz bir paranın gecikmesi sizi hassas kılacak. Duygularınızı parasal konularda iyi bir şekilde dengelemeye özen gösterin.

        YAY

        Partnerinizle beraber aldığınız kararları uygulayabilirsiniz ya da hayatınızı ilgilendiren önemli bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Özel hayatınızda güç çekişmelerine karşı dikkatli olun.

        OĞLAK

        Şartlar bu dolunayda elinizde olmayacak. Bir işin iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte olayları akışına bırakmalı, çok fazla zorlamamalısınız. Sağlığınıza daha fazla özen gösterin.

        KOVA

        Arkadaşlarınızla hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda konuşmalarınıza, bağlantılarınıza ve işlerinize dikkat edin. Sosyal çevre ilişkilerinizi özel hayatınızla dengede tutmalısınız.

        BALIK

        Dolunay ile beraber kariyerinizde önemli sonuçlara ve hassas oluşumlara açıksınız. Bu oluşumlar yüzünden hıncınızı yakın çevrenizden çıkarmak gibi durumlar söz konusu olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ