Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (05 Şubat 2017)

        Bugün ve hafta başı Ay, İkizler burcunda dolaşıyor. Ay, İkizler burcundayken daha konuşkan hareketli oluruz. Davranışlarımızda tutarsızlık olabilir. Bu durum da çabuk karar değiştirmemize yol açabilir. İnsanlarla iletişim halinde olmak, satış, reklam, pazarlama ve tanıtım işlerimizin üzerine düşmek için uygun günlerdeyiz. Bugün, duygusal olarak işlerimizde bize keyif veren konuların peşine düşebiliriz. Kolay harekete geçeceğiz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızla telefon trafiğiniz ve buluşmalarınız yoğunlaşacak. Özel hayatınızda sorunlarınız varsa bugün başkalarının hayatı içinde olmak, onlara odaklanmak sizi rahatlatabilir.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışmak zorundaysanız işlerinizden tatmin sağlamakta zorlanabilirsiniz. Maddi konularda çok çabuk moraliniz bozuluyor. Çalışmıyorsanız, kalabalık ortamlar sizi hareketlendirebilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Heyecanlanacağınız ve harekete geçtiğiniz konularla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Akrabalarınızla iletişiminiz artabilir. Özel hayatınızda çok çabuk demoralize olabilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yeni haftaya iyi hazırlanmak için sizi güçlendirecek huzurlu ortamları tercih etmelisiniz. İş sorumluluklarınızı gözünüzde büyütmeyin.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para konusunda şartlar sizin elinizde olmayabilir. Oldukça hareketli ve sizi mutlu edecek bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insandan toplum içinde alacağınız destek yüksek olacak.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınız aktif olacak. Çalışmıyorsanız eşinizin ailesiyle bir arada vakit geçirebilirsiniz. Bu aralar kafanız hep bir şeyle meşgul ve aile hayatınızın sorumlulukları sizi bunaltıyor.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gezmek, dolaşmak, yeni yerler keşfetmek isteyebilirsiniz. Seyahate gidecekseniz olumsuzlukları kafanıza takmayın. Kendi kendinizi aşağıya çekme etkiniz bugün yüksek çalışıyor.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygularınızı psikolojik olarak analiz etmekten keyif alabilir ve birtakım sonuçlara ulaşabilirsiniz. Aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizi hiç zorlanmadan halledeceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün partnerinizle vakit geçirirken bazı konularda birbirinizi desteklemediğinizi göreceksiniz. Yakın çevrenizle birlikte yapacağınız planlar gününüzü hareketlendirebilir.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tamamlanması gereken işlerinize yoğunlaşabilir, işlerinizi tamamladıkça kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Bugün, maddi konularda çok önemli konuşmalarınız olabilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Oldukça hareketli, aşk ve romantizm dolu bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz çok yoğun olacak. Sıkıntılarınızı onunla paylaşarak rahatlayacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eviniz ve aileniz sizin için önemli olacak. Dinlenmek, keyif yapmak, evinizde misafir ağırlamak isteyebilirsiniz. Bu süreçte işle ilgili sorumluluklarınızı çok iyi organize etmelisiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ