Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (17 Haziran 2017)

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, geçmişten kalma konulara bakış açınız net olmayabilir. Tembel etkilerle hareket edebilirsiniz. Aile ortamlarınızda geçirilecek vakitler kendinizi keyifli hissetmenizi sağlayabilir.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaş ortamlarınızda size ilham veren insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Hiç anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan keyif alabilirsiniz. İletişiminizle çevrenizi etkileyeceksiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız ortamlarda kararsız etkiler altındasınız. Özel hayatınızın sorumlulukları sizi zorlasa bile, aile hayatınız için yapacağınız harcamalar keyiflenmenizi sağlayacak.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahatle veya eğitimle ilgili konularda tembel etkiler altındasınız. Bu yüzden seyahat ve tatillerinizde dalgınlıklara dikkat etmelisiniz. Bu aralar biraz kafanızı rahatlatmaya ihtiyacınız var.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak parasal işlerinizde rahat para harcamaya meyilli görünüyorsunuz. Hesap yapmadan alışveriş yapmayın. Sezgileriniz kuvvetlenirken, önemli işlerinizde gizlilikle hareket edeceksiniz.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel yaşantınızda kabullenici ve biraz da fedakâr davranabilirsiniz. Sevdiğiniz insan bazı davranışlarıyla size ilgi çekici gelebilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelmek ruhen sizi rahatlatacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygu değişkenliğinizin fazla olması kendi içinizde denge kurmanızı zorlaştırabilir. Günlük işlerinizde tembellik etkisine karşı dikkat edin. Verdiğiniz sözleri tutmayı ihmal etmeyin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizin güçlü yardımlarıyla problemlerinizin üstesinden gelebilirsiniz. Aşk hayatınızda duygu değişimleriniz fazla olacak. Sıradan olmayan her şeye tutkuyla bağlanıyorsunuz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygu değişkenlikleriniz ve tembellik etkileriniz yüksek olabilir. Önemli sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Ev hayatınız için harcamalar yapabilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre olaylarınızda fedakâr ve biraz da kabullenici davranmaya meyilli olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla uyumunuz size kendinizi güvende hissettirebilir.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda aklınız biraz bulanık olabilir. Kolay para harcamaya yatkınsınız. Sosyal ortamlarda güvensizliklerinizi etrafınıza yansıtmayın. Rutin işlerinizi kolay rayına oturtacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayata karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz. Tembel, rahat ve sezgisel yönleriniz ön planda olabilir. Sevdiğinizle veya varsa çocuğunuzla olan ilişkileriniz size kendinizi mutlu hissettirebilir.

        Gazete Habertürk - Hande Kazanova

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ