Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rize'de bir garip olay!

        Ali ZENGİN / TRABZON (AHT)

        Rize'de alkol alan devlet memuru, evine giderken sıkışınca valilik duvarına tuvaletini yaptı. Olayı gören polis memuru vatandaşı uyardı. Memur, ertesi gün emniyete gidip polisin kendisine tokat attığı gerekçesiyle şikayetçi oldu.

        İddialara göre önceki gece saat 02.00 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti:

        Rize'de bir kamu kurumunda çalışan 54 yaşındaki C.T., bir restoranda alkol aldıktan sonra evine gitmek için yola çıktı. Valilik önünden geçtiği sırada sıkışan C.T., valilik duvarına tuvaletini yaptı. Görevli polis memuru durumu fark edince C.T.'yi ikaz ederek uzaklaşmasını istedi. Alkollü olması nedeniyle polisle tartışmaya giren C.T.'nin direnmesi üzerine olay yerine ekip çağrıldı. İddiaya göre gelen ekip içerisinden bir polis memuru C.T.'yi tokat atarak yere düşürdü. Yaşanan bu gelişmeler üzerine C.T. evine giderken, ertesi gün Rize Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak, kendisine tokat atan polisten şikayetci olduğunu söyledi.

        DELİL BULUNAMADI

        Bunun üzerine Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş'ın talimatı doğrultusunda araştırma başlatıldı. Yapılan inceleme sonucunda olay yerini gören kamera kaydı ile tanık olmadığı ve iddiayı doğrulayacak bir delil bulunamadığı gerekçesiyle şikayet sonuçsuz kaldı. Emniyet Müdürü Demirtaş, "Araştırdık, ama tokat atıldığına dair görüntü kaydı veya alınmış bir rapor yok" dedi.

        "10'A YAKIN POLİS ETRAFIMI SARDI"

        Morali bozuk olduğu için alkol aldığını, dönüş yolunda da sıkıştığı için tuvaletini yaptığını anlatan 27 yıllık devlet memuru C.T. "Yola arkamı dönerek tuvaletimi yaparken nöbetçi polis memurunun bağırarak geldiğini fark ettim. Ben de memur kimliğimi çıkardım ve polise göstererek, 'Bir hata yaptım. Bağışlayın' dedim. Aramızda bazı konuşmalar da geçti. Sonra 10'a yakın polis etrafımı sardı. Onlardan biri elini omzuma koydu ve aniden yüzüme tokat attı. Yere düştüm. O anda ağlamaya başladım. Bunun üzerine beni bıraktılar. 156'yı arayarak durumu anlattım. Ardından hastaneye giderek rapor almak istedim, ancak onu da alamadım" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ