Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Avukat adayı genç kalbine yenildi

        Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

        Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıfı öğrencisi Oğuzhan Güven (21), kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Bursa Cumhuriyet savcılarından Nazmi Güven'in oğlu olan gencin ölümü büyük üzüntü yarattı.

        Bursa Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim görmeye başlayan 21 yaşındaki Oğuzhan Güven, geçtiğimiz sonbaharda babası Cumhuriyet Savcısı Nazmi Güven'e kalbinde rahatsızlık hissettiğini anlattı. Bunun üzerine hemen doktora götürülen Oğuzhan Güven'e doktorlar kalbinde büyüme olduğu teşhisini koydu. Ardından da özel bir hastanede tedavisine başlandı.

        Bu arada okuluna devam eden ve sömestr için geçtiğimiz günlerde Bursa'daki evine gelen Oğuzhan Güven, aniden fenalaşınca önce Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, durumu ağırlaşınca da hava ambulansı ile İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Ancak müdahaleler Oğuzhan Güven'i yaşatmaya yetmedi.

        Siyasete büyük ilgisi olduğu belirtilen genç avukat adayının ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Oğuzhan Güven'in cenazesi yakınları ile Cumhuriyet Başsavcısı Namık Yılmaz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ertuğrul Yılmaz, Bölge Mahkemesi Başsavcısı Sait Gürlek, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Nizamettin Keleş, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, çok sayıda yargı mensubu, adliye personeli ve vatandaşların katılımıyla Ahmet Paşa Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ