Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Villa'da kangal dehşeti

        Silivri’deki muhteşem malikanede tekstilci Celal İnaldı’nın beş yaşındaki oğlu Azad, bahçedeki kangalı sevmek isterken köpeğin saldırısına uğradı. Kangal, minik Azad’ı saniyeler içinde parçaladı.

        Vatan gazetesinde yer alan habere göre, tekstilci işadamı 62 yaşındaki Celal İlaldı’nın malikanesinde büyük bir dram yaşandı. Silivri Ortaköy’deki İlaldı Malikanesi’nin bahçesinde, 9 çocuk sahibi olan İlaldı’nın beş yaşındaki oğlu Celal Azad İlaldı, kendi besleyip büyüttüğü Sivas kangal köpeği “Haydut” tarafından parçalanarak öldürüldü. Olayın hala şokunu yaşayan baba, Sivas Kangal cinsi köpeklerin dost canlısı olduğunu böyle bir olayın olduğuna inanamadığını söyledi.

        “Öldürmek için saldırmış”

        Etrafında kibarlığı ve beyefendililiğiyle tanınan işadamı Celal İlaldı, yaşadıkları korkunç olayı şöyle anlattı: “Azad benim 9 çocuğumdan en küçüğü. Olay günü annesiyle İstanbul’a alışverişe gitmişlerdi. Ben evdeydim. Döndüklerinde Azad köpeği sevmek için kulübelere doğru koşmuş. Kangal çocuğumu kolundan tuttuğu gibi yere yatırmış. Altına alıp saldırmış her yerine. Boynunu ısırmış şah damarını koparmış. Öldürmek için saldırmış belli. Dışarı çıktığımda çocuğum paramparçaydı. Kucakladığım gibi arabaya koştum. 3 dakikada hastaneye götürdüm ama zaten oğlum olay olduğunda ölmüş”

        Yaşadığı korkunç olaya hala inanamadığını belirten acılı baba şöyle devam etti: “Evin köpeğiydi, yabancı bir köpek değildi ki. Özenle beslediğim kendi köpeğim çocuğumu öldürdü. Eve geldiğinde yavruydu. Azad’la birlikte büyüdüler. Kangal köpeğin çocuk öldürdüğü nerede görülmüş. Doktorlar kıskanmıştır diyorlar. Bir yerini ısırsa tamam ama bu öldürmek için saldırmış. Boynunda ve ensesinde beşer santimlik yarıklar vardı yavrumun. O gün giydiğim gömleğimi ve kravatımı saklıyorum. Üzerlerinde çocuğumun kanı var çünkü.Kulübeleri yıktırdım. Çam diktirdim. Çocuğumun öldüğü yer gül bahçesi olacak. Sayısız gül diktireceğim oraya” dedi.

        İnsanlara saldırmıyorlar ama

        Kangallar, istisnaları olmakla birlikte, insanlara karşı saldırgan değildir. Kendilerine her hangi bir tehdit ve tahrik olmadığı sürece sebepsiz saldırganlık yapmazlar. Bilhassa bayan ve çocuklara karşı koruyucudurlar.

        Birlikte büyümüşlerdi

        Azad İlaldı, bu muhteşem malikanenin 9 çocuğundan biriydi. minik Azad, bahçedeki kangalla birlikte büyümüş, oyunlar oynamıştı. 30 Nisan’da da bahçede bisiklete binerken onun yanına gitti. Ancak ne olduysa ondan sonra oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ