Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? İşte Yemekteyiz'de bu hafta birinci olan yarışmacı!

        Yemekteyiz'de haftanın birincisi için gözler bugünkü puanlamadaydı. Haftanın 5 günü boyunca her gün bir yarışmacının yarıştığı Yemekteyiz'de geçtiğimiz dört günün ardından bugün de haftanın finali yapıldı. PekiYemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? İşte detaylar...

        YEMEKTEYİZ HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Bu hafta yarışan Murat Kartbaba, Silva Değirmenci, Hanife Akbulut, Ali Arıç ve Gurbet Ekşi yarıştı. Haftanın ilk günü Murat Kartbaba, evinde dört yarışmacıyı da misafir etti ve hazırladığı yemekler sonrasında gün sonunda puanlama yapıldı ve Murat Kartbaba 14 puan aldı.

        Yemekteyiz'in ikinci gününde Silva Değirmenci yarıştı. Yemeklerin yenmesi sonrasında gün sonunda yapılan puanlamada Silva Değirmenci 12 puan topladı ve Murat Kartbaba'nın arkasında ikinci sırada yer aldı.

        REKLAM

        Yemekteyiz'in üçüncü gününde Hanife Akbulut yarıştı. Gün sonunda yapılandeğerlendirmede Hanife Akbulut 11 puan topladı ve üçüncü sırada yer aldı.

        Yemekteyiz'in dördüncü gününde Ali Arıç yarıştı. Yemek sonrasında Ali Arıçtoplamda 18 puana ulaştı ve bu puanla birlikte Yemekteyiz'de yarışmacıları geçerek birinci sıraya adını yazdırdı.

        Yemekteyiz'in son gününde ise Gurbet Ekşi, yarışmacıları evinde konuk etti. Gurbet Ekşi'nin yarışmasından sonra puanlamalar yapıldı.

        Haftanın finalinde ise Onur Büyüktopçu, yarışmacılara verdiği puanı söyledi ve puanlamalar sonucunda haftanın birincisi 27 puan ile Ali Arıç oldu. Gurbet Ekşi ise 24 puan ile haftanın ikincisi oldu.

        Hanife Akbulut toplam 17 puanla sonuncu oldu. Haftanın 4.'sü 18 puan ile Silva Değirmenci oldu. Haftanın 3.'sü ise 21 puan ile Murat Kartbaba oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ