Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Yeni Malatyaspor - Beşiktaş muhtemel 11'ler - Son dakika Beşiktaş haberi - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni Malatya Stadı'ndaki mücadele, saat 13.30'da başlayacak ve beIN Sports'tan naklen ekranlara gelecek.

        2

        Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alan siyah-beyazlı ekip, 35 puan ve averajla 5. sırada bulunuyor.

        3

        Kar yağışı nedeniyle 22. haftadaki Gaziantep FK karşılaşmasını tamamlayamayan ev sahibi takım ise ligin ikinci yarısında oynadığı 2 maçta henüz puanla tanışamadı. Trabzonspor'a 1-0, Göztepe'ye de 2-1 yenilen Yeni Malatyaspor, ligin son sırasında yer alıyor.

        4

        3 İSİM KART SINIRINDA

        Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin ve Michy Batshuayi, kart ceza sınırında bulunuyor. Üç futbolcu, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 24. haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile oynanacak müsabakada forma giyemeyecek.

        5

        Teknik direktör Önder Karaveli, Yeni Malatyaspor karşısında hücum hattında değişime giderken Alex ve Kenan'ın 11'de olması bekleniyor.

        6

        MUHTEMEL 11

        Ersin

        16

        Batshuayi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ