Yeni Malatyasporlu Guilherme: "Oynadığım mevkiye kolay adapte oluyorum"
Evkur Yeni Malatyaspor'un sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Guilherme, performansıyla dikkati çekiyor. Performansı hakkında açıklamalarda bulunan Brezilyalı, "Her oyuncu bir pozisyonda oynamak ister. O pozisyonda antrenman yapmak ister ama ben takımıma nerede faydalı olacaksam o mevkide elimden gelen ne varsa onu yapmaya hazırım" diye konuştu. VAR uygulamasına ilişkin ise Guilherme, "Artık teknoloji futbola girdi. Bu duruma herkesin alışması gerekiyor" dedi
ABONE OLSpor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Guilherme Costa Marques, oynadığı her mevkiye kolay adapte olduğunu söyledi.
Sağ kanadın yanı sıra forvet ve on numara pozisyonunda da forma giyebilen Brezilyalı futbolcu, geçen sezon İtalyan ekibi Benevento'tan geldiği Süper Lig'e çabuk uyum sağladı.
Teknik direktör Erol Bulut'un vazgeçilmezleri arasında yer alan Guilherme, geride kalan 7 maçın tamamında ilk 11'de sahaya çıkarak 621 dakika boyunca formasını terletti. Guilherme, ligde 2 asist ve bir gol kaydederken, iki de sarı kart gördü.