Kaybolduğu yerde son çektirdiği fotoğrafı ortaya çıktı Adana'nın Karaisalı ilçesinde Eğlence Çayı'na girdikten sonra kaybolan genç 3 gürdür bulunamazken, gencin kaybolduğu yerde çektirdiği son fotoğrafı ortaya çıktı
Adana'nın Karaisalı ilçesi Eğlence Çayı'na girdikten sonra kaybolan genç 3 gürdür bulunamazken, gencin kaybolduğu yerde çektirdiği son fotoğrafı ortaya çıktı.
Adana'nın Karaisalı ilçesi Eğlence Çayı'na girdikten sonra kaybolan genç 3 gürdür bulunamazken, gencin kaybolduğu yerde çektirdiği son fotoğrafı ortaya çıktı.
Olay, pazar günü Karaisalı ilçesine bağlı Dokuzoluk mevkisinde bulunan Eğlence Çayı'nda meydana geldi. Serinlemek amacıyla çaya giren Ömer Altepkin, bir süre sonra suda gözden kayboldu. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye itfaiye, sağlık, su altı aramakurtarma ve jandarma ekipleri sevk edildi. 3 gündür aranan Alptekin bir türlü bulunamadı. Alptekin'in kaybolduğu yerde çektirdiği son fotoğrafı da ortaya çıktı. Alptekin'i bulmak için bugün de çalışmalar devam ediyor.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.