Alanyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı
Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
Turuncuyeşilli ekip, teknik direktör Joao Pereira yönetiminde tesislerde gerçekleştirilen antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenman, ısınma hareketleriyle başlarken, dün oynanan Kasımpaşa maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından dar alanda oyun oynayarak idmanı tamamladı.
Alanyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.