Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da yaklaşık bir ay önce kente gelen ve bir pansiyonda konaklayan şahıs odasında ölü olarak bulundu. Olay görevlilerin konaklama süresi dolan adamın kapısını çalıp cevap alamayınca yedek anahtarla odaya girmesiyle ortaya çıktı.
        Muratpaşa ilçesi Tahılpazarı Mahallesi 461 Sokak üzerinde bulunan bir pansiyonda meydana gelen olayda, Antalya'ya bir ay önce geldiği öğrenilen Ahmet Doğan (60), Tahılpazarı Mahallesi'nde bulunan bir pansiyona yerleşti. Bugün saban saatlerinde konaklama süresi dolan ve odayı boşaltması gereken Doğan'ın kaldığı odanın kapısını çaldı. Ancak yanıt alamayan görevliler, yedek anahtarla girdikleri odada Doğan'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Pansiyon çalışanlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

        Koku nedeniyle ekipler çalışmakta zorlandı
        Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Ahmet Doğan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaklaşık 3 gün önce hayatını kaybettiği değerlendirilen Doğan'ın cansız bedeninden yayılan ağır koku nedeniyle ekipler maske takarak çalışma yaptı. En son 6 Nisan tarihinde görüldüğü öğrenilen Ahmet Doğan'ın cansız bedeni Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekibinin çalışmasının ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler