Sahara geçidinde kar yağışı etkili oluyor
Giriş: 19.05.2026 - 12:34 Güncelleme:
Doğu Anadolu'yu Karadeniz’e bağlayan ArdahanŞavşat kara yolunun 2 bin 540 rakımlı Sahara Geçidi’ne kar yağışı etkili oldu.
Ardahan'ı Artvin'in Şavşat ilçesine bağlayan Sahara Geçidinde etkili olan kar yağışı ve fırtına ulaşımı olumsuz yönde etkiledi.
Kış mevsiminin tamamında kapalı olan Sahara geçidinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ve tipi sürücüleri zaman zaman zor durumda bıraktı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Günün Önemli Manşetleri