Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı'da ters yönde araç kullanarak trafiği tehlikeye düşüren sürücünün ehliyetine el konuldu, aracı trafikten men edildi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Çankırı-Ankara kara yolunda Ankara istikametinde bir sürücünün ters yönde araç kullandığı tespit edildi.

        Sürücüye 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 46. maddesi kapsamında idari para cezası uygulandı, sürücü belgesine 60 gün süreyle el konuldu, araç ise 60 gün trafikten men edildi.

        Ayrıca sürücü hakkında 'trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek' suçundan adli işlem başlatıldı.



        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler