Denizli'de seyir halindeki araçtan duman ve alevler yükseldi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürüldü.
Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Cankurtaran Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü ve plakası henüz öğrenilemeyen bir otomobilden seyir halindeyken dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden sürücü, aracını hemen yol kenarına çekerek güvenli bir alanda durdurdu. Kısa sürede büyüyen alevler otomobili kapladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla ulaşan ekipler, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangın sonrası araçta maddi hasar meydana geldi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.