Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce’de Üniversite Hastanesinin tadilat yapılan kısmında çıkan küçük çaplı yangın güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.
        Yangın Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapılan tadilat çalışmaları çerçevesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre tadilat atıklarının atıldığı bölgede belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilirken hastanenin güvenlik görevlileri yangının büyümesini engellemek için tüplerle müdahalede bulundu. Alevleri kontrol altına almak için çalışan güvenlik görevlilerine itfaiye ekipleri de yetişerek söndürme çalışmasına destek verdi.
        Yangın kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler