Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke Belediyesi araç parkını güçlendirdi

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke Belediyesi araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Söke Belediyesi araç parkına, 6 adet daha araç kazandırdı. Üç adet damperli kamyon, bir adet sulama aracı, bir adet kepçe ve bir adet forklift hizmet verecek.

        Daha önce 19 araçlık yeni filosunu araç parkına kazandırarak, geçtiğimiz Nisan ayı içinde tanıtımını yapan Söke Belediyesi; araç filosuna yeni araçlar kazandırmaya devam ediyor. Şantiye hizmetlerinde kullanılacak olan damperli kamyonlar ile kepçe, sulama aracı ve forklift kullanılmaya başlandı. Bir adet damperli kamyonun daha Ağustos ayı içinde Söke Belediyesi araç parkına kazandırılacağı öğrenildi.

        Hizmetlerinde daha hızlı ve etkin verilebilmesi için Söke Belediyesi'nin ömrünü yitirmiş, maliyeti yüksek araç filosunu yenilediklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "Büyükşehir gerçeği ile birlikte hizmet alanı genişleyen Sökemizde, şantiye hizmetlerinin daha yüksek performansta gerçekleşmesi için çabalıyoruz. Bunun içinde tüm maddi güçlük ve gelir kaybımıza rağmen araç filomuzu güçlendiriyoruz" dedi.

        (LT-MB-Y)

        11.07.2016 16:54:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler