Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaman'da bir iş yerinde spiral makinesinden çıkan kıvılcımların köpük malzemelerini tutuşturması sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.
        Yangın, akşam saat 21.30 sıralarında Orta Anadolu Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir iş yerinde çıktı. Edinilen bilgiye göre, iş yerinde spiral makinesi ile çalışma yapıldığı esnada etrafa saçılan kıvılcımlar köpük malzemelerden oluşan sandviç panellere sıçradı. Köpük malzemelerin tutuşarak alev aldığını gören çalışanların ihbarı üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın büyümeden kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
        Yangında küçük çaplı maddi hasar oluştu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler