Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi bir kişinin öldürüldüğü olayda, sanık müebbet hapis ve 6 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
        Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi Kayaaltı Mahallesi’nde meydana gelen ve Erkan Ö.’nün ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili Y.Ş.’nin Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. Karar duruşmasına tutuklu sanık Y.Ş., olayda hayatını kaybeden Erkan Ö.‘nün yakınları ve taraf avukatları katıldı. Mahkemede konuşan sanık Y.Ş., "Diyeceğim yok. Kesinlikle öldürme kastım olmadı. Üç araç tarafından kuşatılmış bulundum" dedi.
        Mahkeme heyeti sanık Y.Ş.’ye ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet, müştekilerden E.Ö., F.Ö. ve A.Ö.’ye yönelik ‘yaralama’ suçu işlediği gerekçesiyle 4 yıl ve ‘ruhsatsız silah taşıma’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına karar vererek, tutukluluk halinin devamına hükmedildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler