Jandarma yol kontrolünde süt denetimi yaptı
– Kırşehir'de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen denetimde, uygun olmayan şartlarda taşınmadığı tespit edilen yüklü miktarda süt ve süt ürünü ele geçirildi.
– Kırşehir’de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen denetimde, uygun olmayan şartlarda taşınmadığı tespit edilen yüklü miktarda süt ve süt ürünü ele geçirildi.
Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; vatandaşların sağlığını tehdit eden unsurlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı'nca yol kontrol faaliyetinde, U.O. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı araç durduruldu. Araçta yapılan kontrolde 500 kilo krema, 17 kilo peynir, 16,5 kilo süt kreması ve 24 kilo kaşar peynirinin uygun olmayan şartlarda ve uygun olmayan araçla nakledildiği tespit edildi.
Olayla ilgili olarak Kırşehir İl Tarım Müdürlüğü ekiplerince idari para cezası uygulanırken, ele geçirilen ürünler muhafaza altına alındı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.