Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası'nda düzenlenen sosyal etkinlik kapsamında öksüz, yetim ve özel çocuklar ile anneleri, bilim ve kültür turuna çıktı.
        Dilovası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik sosyal faaliyetleri çerçevesinde özel bir program organize etti. Program kapsamında çocuklar, Çayırova Uçak Bilim Merkezi'ni ziyaret ederek havacılık ve bilim dünyasını yakından tanıma fırsatı buldu. Eğitici ve keyifli anlar yaşayan çocukların heyecanına anneleri de eşlik etti.

        Anneler film platosunu gezdi
        Etkinlik yalnızca çocuklarla sınırlı kalmadı. Çocuklar bilim merkezinde vakit geçirirken, anneler için de kültürel bir gezi düzenlendi. Katılımcı anneler, çekimleri devam eden "Sancı: İslamiyet'in Doğuşu" filminin setine ev sahipliği yapan film platosunu ziyaret ederek farklı bir atmosferi deneyimleme şansı yakaladı.

        "Evlatlarımızın yanında olmak temel sorumluluğumuz"
        Etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, "Öksüz, yetim ve özel evlatlarımızın yanında olmak, onların hayatına dokunmak bizim en temel sorumluluğumuzdur. Çocuklarımızın mutluluğu kadar annelerimizin sosyal hayata katılımı da bizim için çok kıymetli. Bu tür etkinliklerle hem çocuklarımızın gelişimine katkı sağlıyor hem de ailelerimizin yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Dayanışmayı büyüten bu projelerimizi artırarak sürdüreceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler